Přes palubu

69%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Kurt Russell a Goldie Hawn k sobě prostě patří - jak v osobním životě,tak ve filmovém světě. Ta chemie,která mezi nimi proudí je neuvěřitelně silná a nepopíratelná. Přes Palubu je opravdu zábavná komedie,která dokáže zaměstnat vaší pozornost po celou dobu filmu. Příběh sice není kdoví jak úžasný,ale Garry Marschall ho dokázal prodat bez problému. Já to říkám furt,že nejlepší film se točily v 80-90 letech. Ta atmosféra co tenkrát provázela všechny filmy se dnes zcela vytratila. Jakoby dnešní filmy už neměly duši.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
Roztomile naivní americká komedie pro fanoušky (skutečného) manželského páru Goldie Hawn-Kurt Russell: zbohatlická panička Joanna Staytonová šikanuje řemeslníka Deana Proffitta, kterému odmítne zaplatit za práci, a když pak nárazem při pádu přijde k amnézii, on se jí svérázně pomstí tím, že ji zatáhne do své chudé rodiny se čtyřmi syny a udělá z ní hospodyňku. A když si manžílek svou ženušku konečně najde, pochopí, že její místo je u milující rodinky s dětmi ... Je to mnohem menší hrůza, než vypadá, protože Zlatušce to sluší a navíc umí hrát zejména komediální role.
  • Goldie Hawn we swém žiwlu
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Příjemný oddechový film, který pobaví celou rodinu.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9
Pro mě nejlepší film Garry Marshalla. Je vidět, že chemie mezi Goldie Hawnovou a Kurtem Russellem perfektně fungovala - patrně jim to vydrželo dodnes. Doopravdy se vždy při shlédnutí této komedie velmi bavím. Nástup Joanny Staytonové do rodinky Proffittovic je boží.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Příjemná letní komedie se silným romantickým nádechem a skvělými dialogy mezi ústřední dvojicí v podání skvělého Kurta Russella, který dokazuje, že není herec jednoho žánru, ale že dokáže zahrát i v komedii stejně dobře jako v akčním filmu a Goldie Hawn si z mnoha filmů nepamatuju a po dlouhé době jsem ji zahlédl až v této komedii, kde předvádí snad tucet hereckých kreací a dokazuje, že ma komediální talent a hlavně to mezi ní a Russelem pekelně jiskří. Na závěr rozhodně očekávaný happy end, který byl tedy hodně přeslazený, ale přesně takový snad každý očekával. Navíc ještě podotknu, že je zde pár skvělých hlášek.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
No také to bolo...🤔nedobré 6/10
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
Goldie to s Kurtem vždycky klapalo a to nejen na filmovém plátně. Ne jinak je tomu tentokrát, kdy spolu s režisérem Marshallem představují typická, ale nadmíru sympaticky podaná schémata romantických komedií zabalená do osmdesátkového maloměstského celofánu. Občas člověka sice napadne, že by se při ztrátě paměti choval asi trochu "logičtěji", ale v celkovém vyznění to nepůsobí nijak katastrofálně. Pro mě tenhle skok přes palubu fungoval víc než dostatečně.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Vcelku dobrá komedie,docela pobaví.Na jedno shlédnutí dobrá.Později asi omrzí.Fajn na víkend či do deštivého dne.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Skvělá oddechová komedie, která určitě všechny pobaví :)