Přes palubu

69%
Přes palubu

Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Kurt Russell a Goldie Hawn k sobě prostě patří - jak v osobním životě,tak ve filmovém světě. Ta chemie,která mezi nimi proudí je neuvěřitelně silná a nepopíratelná. Přes Palubu je opravdu zábavná komedie,která dokáže zaměstnat vaší pozornost po celou dobu filmu. Příběh sice není kdoví jak úžasný,ale Garry Marschall ho dokázal prodat bez problému. Já to říkám furt,že nejlepší film se točily v 80-90 letech. Ta atmosféra co tenkrát provázela všechny filmy se dnes zcela vytratila. Jakoby dnešní filmy už neměly duši.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
Roztomile naivní americká komedie pro fanoušky (skutečného) manželského páru Goldie Hawn-Kurt Russell: zbohatlická panička Joanna Staytonová šikanuje řemeslníka Deana Proffitta, kterému odmítne zaplatit za práci, a když pak nárazem při pádu přijde k amnézii, on se jí svérázně pomstí tím, že ji zatáhne do své chudé rodiny se čtyřmi syny a udělá z ní hospodyňku. A když si manžílek svou ženušku konečně najde, pochopí, že její místo je u milující rodinky s dětmi ... Je to mnohem menší hrůza, než vypadá, protože Zlatušce to sluší a navíc umí hrát zejména komediální role.
  • Goldie Hawn we swém žiwlu
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Příjemný oddechový film, který pobaví celou rodinu.

Dodatečné informace

Původní název:
Overboard (více)
  • USA Přes palubu
  • USA Overboard
  • USA Cez palubu
Země původu:
USA
Rozpočet:
22 mil. USD
Tržby:
26,71 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch