Přepadení v Pacifiku

70%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Filmy s Stevenem Segalem nemusím, připadají mi všechny na jedno brdo. Toto patří k těm lepším a dá se na to podívat. 65%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Tímto snímkem se Steven Seagal dostal na samý vrchol své herecké kariéry. Silný politický scénář držící se ve své době velmi populární šablony pod názvem ´Sám proti všem´ mu dodal veškeré ambice se ukázat, jako ostatním průkopníkům v podobných snímcích. A je to pro něj v jistém smyslu i průlomová postava, kdy bývalý agent, v tomto případě CIA, dělá zcela něco jiného. Kdo by čekal, že nějaký kuchař bude expert na zbraně a bojová umění. Od této chvíle se takovéto postavy začali Stevena držet jako klíště. Ale zpět k filmu. Co Pentagon jedná, kuchař jde s vůlí sobě vlastní hbitě na věc a nenechá nit suchou. Tommy Lee Jones coby hlavní padouch je ve své roli naprosto  jedinečný. Gary Busey nepřekvapil. Od něj už to bylo očekáváno a nezklamal. No, a pro Eriku Eleniak bohužel poslední skvělá role. Po dějové stránce je to samozřejmě jedno veliké klyšé, ale proč do toho tahat realitu. Má to drive, dobré tempo, skvělou ambici a zábavnost. 90.léta a akční film jak má být.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jedna z prvních Seagalovek, kterou si ale chudák Steven nasadil laťku hodně vysoko a už se jí skoro ani nepřiblížil. Parádní záporáci a krásná Baywatch girl Erika Eleniak..7.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Poctivá žánrovka, kde Seagal hláškuje, velmi dobře vypadá a dvojice ústředních padouchů Gary Busey a Tommy Lee Jones neodolatelně válí."Utopit celou posádku?" "Stejně mě neměli rádi.""Za to teď tě milujou." A pochopitelně Miss červenec:-)
lamps
lamps
15 150 bodů
5.5
Steven Seagal prostě není moje parketa. Jedna parádní scéna s Erikou Eleniak, jinak pouze nezáživná bezcílná přestřelka. Andrew Davis i Tommy Lee Jones se před Uprchlíkem jen trochu rozcvičovali.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Tak kdo toto neviděl, jako by nebyl. Stará dobrá, povedenější Seagalovka. Bomba akce a super bojové umění.
hrumsrt
hrumsrt
9 127 bodů
6
Typický devadesátkový akčňák! Za mého dětství jsem si myslel, že Steven Seagal je asi nějaká akční filmová superstar, jelikož TV NOVA mu dávala prostorový holt snad každý víkend. Ale ono to tak úplně neplatí, když pak vidíte, že je tak maximálně král béčkových filmů. Tohle je jeho jediný kousek, který to na ČSFD dotáhl k červené. A já tomu na jednu stranu rozumím, ale zase si říkám jaká škoda ta jeho kariéra je! Steven Seagal v životní formě je opravdu super týpek a ještě když je v postavě, která je zahalená tajemstvím a dávkou nadsázky - kuchař je bývalý supervoják - tak pro tyhle filmy mám přeci jen slabost. On sám funguje dobře a s přimhouřením obou očí i hlavní záporák Tommy Lee Jones, který na mě ale už působí jakoby celá tahle role byla jen příprava na konkurz na Batman navždy, jelikož ta šílenost mu tady vůbec nepomáhá a naopak mi strhává serióznost příběhu. Je to celý super a zároveň totálně škatulkový. Nakonec se ale musím smát, jaká seriózní volovinka to je! 65%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
To nejlepší od Saegala, který má tímto snímkem na kontě svůj nejlepší film. Zajímaví padouši v podání Buseye a Jonese. Navíc má film nadupané tempo, tudíž se nudit skutečně nebudete. Jen škoda, že tohle Saegal netočí častěji, ale no co, hold se s tím musíme smířit.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
najlepšia seagalovka. je tu pomerne dosť akcie, seagalovské vychvalovanie funguje (naviac má skvelé akčné meno), busey a lee jones sú skvelý záporári.
Klajnik
Klajnik
8 473 bodů
0
Mám rád akční filmy, ale nikdy jsem neviděl žádnou seagalovku. Tahle byla hodnocena nejlépe, ale vše, co se v tom filmu odehrálo, mi bylo úplně jedno. To znamená, že film ve mně nevzbudil ani špetku napětí. Je to naivní i nudné. Seagal sice dobře vyřídí Jonese na konci, ale po většinu času se bojuje na dálku, což zde bylo zpracováno velmi neefektně.