Prstýnek

70%
Prstýnek
Plakát traileru
Mladá paní kněžna, choť nemocného knížete Andrese, marně touží po dítěti. Jednoho léta ji náhoda svede dohromady s Janem Sochorem, vyhlášeným pytlákem v kraji. Jejich setkání se změní v milostné dobrodružství, které však nezůstane bez následků. A zatímco Sochor má šest dcer, kněžna vychovává syna Roberta. Po letech se mladý kníže setká s nejstarší Sochorovou dcerou a zamilují se do sebe..



Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Pohodový snímek, který je pro mě na svou dobu dosti vyumělkovaný. Krásné příroda na jedné straně, mírně přehrané scény na té druhé. Příběh je to takový obyčejný na svou dobu až tuctový a na filmu neshledávám nic výjimečného, ani nevidím odklon od tehdejšího filmového proudu.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
Stará česká klasika, na kterou se vždycky ráda podívám.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
2
Starý film, který není až tak úplně pěkný. Tedy podle mě. Jistě klasický motiv. Nešťastná kněžna, starý kníže, touha mít dědice a mladý pytlák. Z toho snad každý uhádne, k čemu to povede. Pytlák odmítnut, jeho dcera zaujme mladého knížete, což je vlasně jeho nemanželský syn. Zkrátka obehraná písnička, která ani motivem moc nezaujme.
  • nic moc

Dodatečné informace

Původní název:
Prstýnek (více)
  • Československo Prstýnek
  • Československo The Wedding Ring
Premiéra v ČR:
16. 2. 1945
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch