Pretty Woman

78%
Pretty Woman
Pretty Woman je americká romantická komedie. Vivian šlape chodník a sní o princi na bílém koni. Jednoho večera se náhodnou seznámí s krásným, osamělým a trochu tajemným milionářem Edwardem Lewisem, který ji odvede do přepychového hotelového apartmá. Nechá ji v klidu vyspat a ráno jí udělá překvapivou nabídku. Chce, aby mu Vivian dělala po celý týden na veřejnosti doprovod. Dívka se ve svém "pracovním" oblečení v luxusním hotelu vyjímá jako tarantule na piškotovém dortu a ani peníze, kterými ji Edward štědře vybavil, jí neumožní splnit daný úkol - opatřit si vhodnou garderobu. V poslední chvíli přichází plačící dívce na pomoc otcovsky založený manažer hotelu. Pozvolna začíná proměna šlapky ve velkou dámu. Proměna, které si všimne snad každý, kromě Edwarda... nebo ne?



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Myslím,že v dnešní době můžu snímek klidně nazvat vánoční klasikou,protože štědrovečerní noc patří tomuto snímku. Není se ani čemu divit,protože Pretty Woman je taková pohádka pro dospělé kde se princ v bílé limuzíně zamiluje do jedné výjimečné štětiny. Garry Marshall je génius na romantické snímky a zde to opět dokázal. Navíc milostný pár Gere - Roberts jsou ve svých rolích uvěřitelní a chemie zde funguje na výbornou.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Pretty Woman jako jeden z nejvysílanějších filmů na našich televizích. Proč ale sakra na vánoce? Nevím.. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem byl nadšený a byl pro mě jeden z mála oblíbených romantických filmů. Postupem času jsem se filmu hodně přejedl. To ale nic nemění na skvělých výkonech Richarda Gera a Julie Robert. Chemie mezi nimi se stala legendou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Klasika romantických komedií, která pro tenhle žánr znamenala takovou malou evoluci. Krásná Julia, fešák Richard a romantika jak ze staré školy ve velmi slušivém hávu. Tenhle film snad ani nejde nemilovat - no možná ten počet repríz v tv by mohl být menší, ale za tohle tvůrci filmu nemohou...7.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Pretty Woman (více)
  • USA Pretty Woman
Premiéra v ČR:
3. 9. 1995
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Pretty Woman je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch