Hvězdná brána: Atlantida

81%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
10
Na stargate jsem vyrostl a tohle není o nic horší a účast Davida Nykla rozhodně potěší hlavně, když na to koukáte v původním změní.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
4
Slabý odvar slavné sci-fi.
psico
psico
1 671 bodů
7
Dle mého už né tak povedené jako původní seriál.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8.5
Povedený spinoff mého nejoblíbenějšího seriálu.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
10
Tento seriál, bravurně převálcoval StarGate SG-1, který i tak patří mezi mé nejoblíbenější, tento je u mě přece jen výše a to jak dějovou linií, tak smyslem pro detaily. Zaslouží si stoprocent a to ve všech ohledech, jen mě mrzí že tam chvíli Carterovou dabuje někdo jiní, nepovedlo se jim to i prvního dílu v kterém se objevila, zato herečku co dabovala Carterovou v SG-1, tak tam byla použita hned několikrát u postav co jsou technici na Atlantis, začal jsem tam hledat Carterovo a ona zatím mluví jakási technička, která je navíc z dálného východu.
TechCluster
TechCluster
646 bodů
10
Pro mě ještě o level víš než původní seriál. Musím zmínit skvělé zapojení Davida Nykla. který v originální verzi občaš vtipně hlášku v češtině.
Honza 13
611 bodů
9.5
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Sice s filmy se to srovnat nedá, ale i tak to mám moc rád. I toto pokračování je super.
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
7
Sice tu máme v podstatě to samé jako v hlavním seriálu (akorát jiný nepřítel) ale docela se to povedlo. Herci, prostředí i příběh mi sedli více než.