Plastická chirurgie s.r.o.

68%
Plastická chirurgie s.r.o.
Plastická chirurgie s.r.o.
Christian a Sean jsou plastičtí chirurgové středního věku. Jejich klinika vzkvétá. Sean, který má rodinu, začíná být unavený životem, zatímco Christian si ho užívá, jak jen to jde. Jednou k nim přijde Argentinec, který chce plastiku celého obličeje. Ukáže se, že to je nebezpečný pedofil. Během operace ho zabije jeho vlastní bratr, protože se bojí, že jednou ublíží jeho dceři, která se má za pár měsíců narodit. Sean a Christian se musí zbavit mrtvoly...a to je jen začátek.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Skvělý seriál,který si mne získal hned po prvním díle. Každý díl byl něčím zábavný,originální a také šokující. Casting se samozřejmě vyvedl na výbornou. Seriál jsem sledoval na Nově kde patřil pro mne mezi úplné zjevení. Přece jen mezi těmi všemi srajdami co vysílali byla Plastická chirurgie s.r.o. to nejkvalitnější co si mohl divák pustit.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 212 bodů
7
Tak tohle bylo zjevení.kdysi jsem viděl 1.serii na nově,nedávno přidal celý seros HBO max do své videotéky,tak sem řekl manželce že to musíme vidět.Do třetí série naprostá bomba záběry operací (někde s četl že tak to opravdu probíhají praktické operace)což ještě zvyšuje zájem o tento serial, zápletky a to několik byly naprosto famózní.od čtvrté řady se už tak moc neoperuje spíš se řeší postavy a jejich životní situace.Bohuzel poslední řada už byla zbytečná si myslím operace bylo v 6 sérii velmi poskromnu,a závěr? scenáristé ho mohli zakončit trošku jinak,přišlo mi to až moc jednoduché.Ale i tak je tento seriál,výbornou podívanou

Dodatečné informace

Původní název:
Kés/alatt (více)
  • USA Plastická chirurgie s.r.o.
  • USA Kés/alatt
  • USA Muodon vuoksi
  • USA Nip/Tuck
  • USA Nip/Tuck - Schönheit hat ihren Preis
  • USA Plastiki omorfia
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch