Kriminálka Miami

63%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Každá kriminálka CSI má svého lídra a v tomto případě je to charismatický zrzoun Horatio Caine. Miami je oproti Las Vegas a New York více barevné a tým je i zajímavější. Každá epizoda má spád a vyšetřovací metody se jen tak neokoukají. Navíc zde mezi kolegy panuje slušná chemie.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Hodně barvná kriminálka, která stejně jako na techniku vyšetřování klade důraz na překrásnělé prostředí. Na první díly s ryšavým detektivem jsem se koukal rád, ale vše postupně omrzí. Obzvláště přidá-li se Kr. New York, Las Vegas a bůh ví co ještě. Technicky ael dobře vyvedená kriminálka. Na konci tklivá hudba a už ho vedou :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Krimináka Miami je moje druhá nejoblíbenější (druhá nejméně oblíbená) odnož z kriminálek. Táhne ji Horacio, bez kterého by seriál neměl šanci a jinak je to prostě jenom to samé jako v Las Vegas, ale je tu trochu víc sluníčka. Někomu to stačí, ale mně neustálé řešení vražd nezajímá zas tak moc.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Skvělé díly ve kterých se i díky malým detailům najde pachatel. Hodně povedený seriál.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Jednou přijde den kdy Horatio zvedne nad hlavu auto a zastaví invazi UFO. Začíná se z něj stávat novodobej Simir Gerchán. Ale je to asi nejpovedenější kriminálka. Případy mě bavěj a Horatio je strašně vtipnej chlapík. I když to je prej na place pěkná svině, tak na plátně se projevuje skvěle a celý seriál stojí na něm.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Dřív jsem to měl docela rád, ale když jsem pak zjistil, že před neohroženou a bezchybnou kriminálkou Miami nemá nikdo šanci a začalo mě nasírat, když jsem v 90ti % už po několika minutách věděl kdo, co, jak a proč a už jsem jen čekal jak dotyčného usvědčí s těmi svými "hračkami" přestal jsem to sledovat. Je až trapné jaký prkotiny si vždycky všimnou když už to vypadá, že jim vrah uteče. Bože jak mě ten seriál sere... :) První * dávám za starý dobrý časy a druhou * za Carusa, protože díky němu jsem u toho vydržel o několik dílů víc :)
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7
Starší díly jsou klasické, časem jsou ty prostřední prazvláštně divné. Posledních desítek epizod nebylo k zahození. Je to v podstatě klasická americká kriminálka, se spousty záhad, které vyřeší. ze všech kriminálek New York nebo Las Vegas mně tato příjde nejlepší, ale asi to bude tím, že jsem moc dilů Las vegas neviděl.