24 hodin

67%
24 hodin
Plakát traileru

24 hodin je akčně-dramatický, politický thriller. Děj se točí kolem teroristů, teroristických útoků a agentů z protiteroristicého oddělení (PTO). Převážná většina děje prvních šesti sezón se odehrává v Los Angeles (tam je také sídlo PTO) a jeho okolí. V sezóně sedmé je to pak Washington. Hlavní postava, federální agent Jack Bauer a jeho kolegové z PTO, zabraňují teroristům v uskutečňování jejich plánů. Děj probíhá v reálném čase. Každá řada ukazuje jeden den, každý díl jednu hodinu. V každém díle se průběžně objevují na obrazovce hodiny, aby měl divák přehled o čase.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Výborný akční seriál,který nám nabídl originální pojetí děje,když se celý seriál odehrává v průběhu jednoho dne. Sledoval jsem jen první dvě série a proto hodnotím především je. Seriál měl rychlé tempo a s blížícím se koncem dne i pořádný spád. Akce byla svižná a nápaditá. Kiefer byl v hlavní roli dost dobrej a role mu sedla.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Průměrný den amerického policisty podle stanice Fox. První série mě docela brala, ale po pár dílech druhé mě to přestalo bavit. Je docela nuda, neustále sledovat Jacka Bauera jak buď telefonuje, nebo skrčený běhá mezi auty, nebo to dokonce kombinuje, protože když to přeženu, tak půl dne nedělá nic jiného. Krom občasného mžourání je neustále ve střehu. Nejí. Nepije. Nespí Nechodí na záchod. Jen zachraňuje svět, svou ženu, svou dceru nebo všechny naráz + prezidenta + první dámu + její nejoblíbenější čivavu. Vím, že to ženu do extrému, ale tak na mě seriál působí. Technické kvality neupírám a z neznalosti dalších řad zachovám tři hvězdy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Toto je jako za co? Nic gigantického v tomto seriálu nevidím.

Dodatečné informace

Původní název:
24 (více)
  • USA 24 hodin
  • USA 24
  • USA 24 Hours
  • USA Przez 24 godziny
Země původu:
USA
Čeština:
24 hodin je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch