Herkules

54%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálu,které jsem jako malé dítě hltal ve velkém stylu. Sledovat Kevina Sorba jak se potuluje krajinou a koná dobro mne hrozně bavilo. Celé se to neslo v pohodovém a uvolněném duchu čemuž dopomáhalo i obsazení Teda Raimiho do role Herkulova pomocníka.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
v devadesátkách se vysílalo téměř cokoliv ze západu a Hercules byla solidní dobrodružná hollywoodská srágora :) . Kevin Sorbo jako Hercules seděl, příběhy byly jako přes kopírák a mě jako mladíkovi se samozřejmě dívalo lépe na Xenu, než na Hercula :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Hercules se bohužel nemůže stát guilty pleasure, protože na rozdíl od Xeny nemá ten házející donut a kovovou podprsenku. Proto zůstává jen hříchem z dětství.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
2
Americko-Novozélendský mix roku 1995 vypustil 2 seriály, které dobu okupovali naše obrazovky, a to Xenu a Hercula, který je snad ještě tragičtější, ale opravdu těžko soudit. Seriálové zlo.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Jeden ze seriálů mého dětství. Životní role Kevina Sorba.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Když seriál začal měl jsem 7let a strašně jsem si seriál oblíbil i hlavního hrdinu Kevina Sorba.Jak jsem už párkrát psal tyhle starší nízkorozpočtové triky mají svojí (v té době) nezaměnitelnou poezii.
LordVader
LordVader
344 bodů
10
Nějakej Netflix se svým Zaklínačem může leda tak brečet v koutě a závidět. Legenda stejně jako Xena.