Herkules

53%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálu,které jsem jako malé dítě hltal ve velkém stylu. Sledovat Kevina Sorba jak se potuluje krajinou a koná dobro mne hrozně bavilo. Celé se to neslo v pohodovém a uvolněném duchu čemuž dopomáhalo i obsazení Teda Raimiho do role Herkulova pomocníka.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
v devadesátkách se vysílalo téměř cokoliv ze západu a Hercules byla solidní dobrodružná hollywoodská srágora :) . Kevin Sorbo jako Hercules seděl, příběhy byly jako přes kopírák a mě jako mladíkovi se samozřejmě dívalo lépe na Xenu, než na Hercula :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Hercules se bohužel nemůže stát guilty pleasure, protože na rozdíl od Xeny nemá ten házející donut a kovovou podprsenku. Proto zůstává jen hříchem z dětství.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
2
Americko-Novozélendský mix roku 1995 vypustil 2 seriály, které dobu okupovali naše obrazovky, a to Xenu a Hercula, který je snad ještě tragičtější, ale opravdu těžko soudit. Seriálové zlo.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Jeden ze seriálů mého dětství. Životní role Kevina Sorba.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Když seriál začal měl jsem 7let a strašně jsem si seriál oblíbil i hlavního hrdinu Kevina Sorba.Jak jsem už párkrát psal tyhle starší nízkorozpočtové triky mají svojí (v té době) nezaměnitelnou poezii.