Superman

60%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Supermanova seriálová verze z roku 1993 je špatná a nemá smysl si nic nalhávat. Jenže já jí sledoval jako malej a do dneška k ní mám takový nostalgický respekt. Navíc Dean Cain a Teri Hatcher byli skvělí Lois a Clark. Nechám to tedy na slabším průměru a 45% je adekvátních.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Když to začalo běžet v komerční televizi, bylo to lepší, než nic. Supermanovy příběhy se ale postupně začaly podobat, jako přes kopírák a ztrácely i zbytky šťávy, které měly v začátcích. Slabý Superman, nesympatická Lois Lane, celkem slušný Lex Luthor.. celkově průměrná záležitost, dnes už možná nekoukatelné, zkoušet to ale nebudu :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Svým způsobem velmi roztomilé. Bohužel si to nějak moc nepamatuju, ale umím si představit, jak by to na mě působilo dnes. To je ale celkem jedno.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Hodnocení vypovídá samo o sobě. Kdysi to bylo jiné. To jsem byl mladší a byl jsem velkým fanouškem komiksů. Fanouškem jsem dodnes, ale mé priority jsou vyšší.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
Když jsem byl špunt, tak jsem tohohle Supermana hltal. Ok, efekty jsou mnohdy děsný, o ději jednotlivých epizod ani nemluvím. Přesto jsem to miloval a viděl sem to nespočetněkrát. Vyzdvihnu Lois Leinovou, kterou hrála Teri Hatcher. Dá se říct, že byla moje první láska. Sledoval jsem na TV NOVA, kde to mnohokrát opakovali. Dnes už bych se na to nepodíval, ale za ty krásné chvíle, když jsem na to koukal dám 3 hvězdy. - 60%.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Slušný seroš který je obvzlášt pro fandy supermana.
LuboDante
LuboDante
21 bodů
10
Zbožní tento seriál dodnes, vždy se na něj znovu a znovu rád koukám