To je vražda, napsala

46%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Ze všech těch kriminálních seriálu je tento právě ten nejhorší. To nikomu nepřijde divné,že všude kde se Jessica Fletcherova objeví někdo zemře. samotná Angela Lansbury mi je dost nesympatická a proti srsti a to se podepisuje na mém hodnocení. Na vždy už to budu mít spojené s Tele Tele.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Veskrze průměrné kriminální příběhy. Jednotlivé díly jako přes kopírák. Neříkám ,že se občas nepodívám, ale většinou je to pro mě spíše kulisa, než že bych se do příběhu nějak vžil a hryzal si nervozitou nehty z toho, jak to asi dopadne :) 55% - jsou horší detektivky.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Tahle seschlá stařenka mě jako mladšího vždycky dokázala pobavit. Má své jedinečné charisma. Někdy v dobrém a jindy v tom špatném slova smyslu. Až se Columbo rozvede - tohle bude vhodná kandidátka na novou paní Columbovou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Asi nejhorší detektivní seriál co znám. Může za to ovšem moje antipatie k hlavní hrdince. Nemůžu ji prostě ani cítít.
Fingon
16 886 bodů
6
Já nevím, ale mě přišla Jessica Fletcherová docela sympatická, taková obdoba slečny Marplové. A úvodní znělka se mi taky vždycky líbila...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
Krimi k večernímu usínání u TV. Některé případy jsou dobré, ale po čase se okoukají.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
7
Seriál hodnotím jako nadprůměrný. Opakující se schéma, ale přiznám se, že když nemám dopoledne co dělat, klidně nějaký díl zkouknu. Zase taková hrůza to není, to by nebylo natočeno 264 dílů. Herci jsou příjemní, sem tam dokonce i dobří. Zkrátka normální televizní jednohubka. Dá se na to koukat i dnes, takže s tímto seriálem nemám žádný problém. Počáteční série ty pozdější rozhodně tvrdě převálcovaly. Později už se tak trochu vařilo z vody.
  • Angela Lansbury
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
3.5
To je ale i případ slečny Marplové nebo Hercula Poirota Agathy Christie, že se vždycky namanou k nějaké vraždě! Být policistou, pěkně bych si je "oťukla", protože tohle přece není normální! Jedou třeba k někomu známému na oslavu narozenin nebo na svatbu a hned dojde k vraždě! Paní Fletcherová vypadá jako že vypadla z nějaké romantické knížky pro ženy a dívky a je až dojemné (dojemně naivní a hloupé), jak říká vždycky třeba: "To od tebe ale bylo ošklivé, Jeffe, takhle mu vystřelit mozek z hlavy...". Ty první díly byly jakžtakž, ale pak už mě to nudilo, jak to bylo neustále na jedno brdo. Ale kdyby člověk na tento fenomén 80. a 90. let přece jen hodlal zapomenout (což ani moc nelze při těch neustálých reprízách na ČT), na ty vykulené oči hlavní představitelky Angely Lansbury zapomenout prostě nelze!!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Všude kde se jesica objevila se stala vražda, buď opravdu měla tak bujnej život, nebo v těch vraždách měla prsty. Navíc jak vše vyřešila naprosto absurdním způsobem mě vytáčielo do nejvyšších otáček. Tento seriál jsem nikdy neměl rád a hlavní představitelka pro mě byla ta nejotravnější seriálová postava všech dob.
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
0
Já tu babu nenáviděl snad celý dětství...