Top Gear

85%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Dávno dávno před Clarksonem již existoval Top Gear,který nebyl vůbec špatný,ale byl prostě "jen" o autech. V roce 2002 ujal právě Clarkson,Hammond a May. V tu chvíli Top Gear získal zcela novou,neokoukanou a zábavnou tvář. Pořád už nebyl jen o autech,ale i o všemožných šílenostech,závodech (nesmyslných) a podobných nesmyslech. Prostě Top Gear jak ho dnes již známe.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
BBC vytvořila tuto britskou AutoMotoRevue v roce 1977 s formátem běžného magazínu s týdenní vysílací frekvencí. V roce 2002 se z Top Gear stal vtipný, svérázný a sarkastický pořad postavený na místy až nekorektním humoru trojice moderátorů Jeremy Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye. Řidičem testovacích jízd je závodník s krycí identitou The Stig, jehož představitel se patrně obměňuje. Program má sledovanost odhadem 350-400 milionů diváků po celém světě. Po konfliktu Jeremy Clarksona s produkcí BBC v březnu 2015 se vysílání pořadu a natáčení dalších dílů zastavilo, prozatím na neurčito. Za navrácení konfliktního, ale oblíbeného moderátora na obrazovky se zformovala petice s více než jedním milionem podpisů.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Auta mě naprosto nezajímají, nic o nich nevím a dokonce i samotnému řízení se spíš vyhýbám, proto že mě tenhle pořad baví, považuju za malý zázrak a předmět ke studii. Opravdu mi to není ani trochu jasné, ale je to tak.
Fingon
16 886 bodů
8
Motorismus jde mimo mně, řidičák nemám, přesto mě tato show baví... sleduji na Prima Cool.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Překvapivě solidní seriál o automobilech, různých testech a zkouškách v terénu, na silnicích i městech. Objevují se i trapné hlášky a hloupý britský humor (který nesnáším a nemůžu mu přijít na chuť).
Standa.
Standa.
6 180 bodů
9
Jednoznačně nejlepší pořad o autech všech dob. Vynikající záběry, povedené vtípky tří sarkastických moderátorů, šílené nápady a situace. Na tomhle pořadu je prostě znát, že se na něm nešetří a proto stojí za to.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Skvělý pořad o autech, který pobaví i ženskou...
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
8.5
Skvely porad, jemuz dodava smrnc moderatorske trio Clarkson, Hammond a May..jejich spickovani, soutezivost a plneni ruznych silenych ukolu a situaci se snad nikdy neokouka (nejvic u mne vede dil, kdy meli stavet most pres reku "kwai" a nasledne po nem prejet auty)...ruzne se obmenujici hoste jsou milym zpestrenim...
kubas369
4 086 bodů
8
Nejsem žádny automobilový nadšenec a Tv pořady o autech nemám rád vůbec. Pro mě to byla vždycky neuvěřitelná nuda a ztráta času, jenže to se s Top Gearem změnilo. Tady si totiž najde každý nějákou tu zábavu i takový automobilový nedonošenec jako já.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9.5
Máte rádi auta??? Pokud ano není co řešit, tohle je pořad pro vás. Dozvíte se co chcete, zábava chybět nebude, jen je škoda, že teď už to není to co bývalo. Po tom co vyhodili Jeremiho, jsem s Top Gearem skončil. Ten novej se mi vážně nelíbí, ani nevědi koho vyhodili!