Pomsta Růžového pantera

69%
Pomsta Růžového pantera
Plakát traileru

Důvěřuj, ale prověřuj. Tímhle heslem se zřejmě řídí celý svět, včetně newyorské mafie. Ta dvojnásob, neboť si přece svoje akce v hodnotě mnoha milionů dolarů nemůže nechat ohrozit nějakým neumětelem. A tak ji musí její "francouzská spojka" - chce-li si uchovat účast v akci Gannet - přesvědčit, že je ještě dostatečně silná a mocná. A jak jinak něco takového dokázat, než že zlikvidujeme nejslavnějšího muže Francie, obávaného inspektora Clouseaua? Nebude to samozřejmě nic snadného, neboť počet atentátů, které Clouseau dosud přežil, se nebezpečně blíží druhé desítce. Filip Douvier však svým lidem věří. Zdá se, že dny inspektora Clouseaua jsou tentokrát definitivně sečteny...

V pořadí pátý film s "geniálním nešikou" inspektorem Clouseauem je nepochybně jedním z nejlepších snímků z "panteří" řady. Jeho vyznění bezesporu napomáhá i skvělý český dabing s neodolatelným Stanislavem Fišerem v hlavní roli.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Právě tento díl jakoby byl předzvěstí konce jedné šílené komediální série. Sellers je ve své nejznámější roli stále výborný,ale tvůrcům už citelně dochází dech a tak dostáváme sice to samé dokola,ale stále je to pořádná zábava. Navíc má snímek vynikající dabing.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Tento Panter patří k tomu slabšímu s Peterem Sellersem. Humoru méně, Clouseau není moc nešikovný a děj je plochý a bez nápadu. V roli Italského mafiána se mi líbil nejvíce, to jsem se i zasmál. Slabá je i role Dreyfuse, který nedostal téměř žádný prostor. Rozloučení s Peterem Sellersem v roli nešikovného inspektora za mě nevyšlo tak, jak by mohlo.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Sellers je zde stále dobrý, ale jednotka byla asi nejlepší.

Dodatečné informace

Původní název:
Revenge of the Pink Panther (více)
  • USA Pomsta Růžového pantera
  • USA Revenge of the Pink Panther
Země původu:
USA, Velká Británie
Tržby:
49,58 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pomsta Růžového pantera je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pomsta Růžového pantera


Powered byJustWatch