Policajt v Beverly Hills

77%

Filmové hlášky 8

  • Mikey Tandino: Mám prima nápad. Mám skvělej nápad. Ukradneme auto. Axel Foley: To myslíš vážně? Já jsem teď policajt, už nemůžu krást auta.
  • (Ochranka Victora Maitlanda prohodila Axela Foleyho skleněnou vitrínou na ulici, kde ho zatýkají policisté.) Axel Foley: Z čeho jsem vlastně obviněnej? policista: Nošení skryté zbraně, výtržnictví... Axel Foley: Výtržnictví? Vždyť mě vyhodili oknem! Z čeho obviníte člověka, kterýho vyhodí z auta? Za přecházení na zelenou?
  • Axel Foley: Jak to, že tady zatýkáte lidi za to, že je někdo vyhodil z okna? seržant John Taggart: Máme šest svědků, kteří tvrdí, že jste vtrhl dovnitř, všechno rozmlátil a pak vyskočil oknem. Axel Foley: A vy tomu věříte? Jste poldové nebo vrátní? seržant John Taggart: Spíš uvěříme významnému zdejšímu obchodníkovi, než držkatýmu vejtahovi odjinud. Axel Foley: Tak držkatýmu? Vy zas máte prasečí ksicht.
  • poručík Andrew Bogomil: Co jste pohledával u Victora Maitlanda? Axel Foley: Chtěl jsem zkusit jeho koupelnu. Šel jsem kolem a nakoukl. Čisto jak v nemocnici, tak jsem to risknul.
  • Jeannette Summersová: Pamatuju si, že jsi jezdil v takovým vomláceným Chevroletu. V čem jezdíš teď? Axel Foley: V tý samý popelnici.
  • (Axel Foley je v celním skladu.) inspektor v celním skladu: Co si přejete? Axel Foley: Vy tady šéfujete strážným? inspektor v celním skladu: Ano a kdo jste vy? Axel Foley: Inspektor Rafferty z Federální celní správy. Tohle všechno už bylo proclený? inspektor v celním skladu: Ne, tohle je volná zóna. Axel Foley: Tak mi řekněte, do háje, jednu věc. Jak může černoch oblečenej jako já, napochodovat do vašeho skladu, klidně vlízt do volný zóny a začít se tam hrabat, aniž se ho kdokoliv na cokoliv zeptá? inspektor v celním skladu: No... To já nevím. Axel Foley: Tak díky, to jsem přesně čekal. A rovnou mi dejte svý čísla, protože tohle bude stát někoho flek. (Axel Foley strhne z košil inspektora a vedle stojícího hlídače jejich průkazky.) Axel Foley: A tenhle mi dal kliďánko sirku. (Inspektor se vyčítavě otočí na hlídače.) inspektor v celním skladu: Ty jsi mu dal sirku?
  • (Axel Foley jede se dvěma policisty na policejní stanici, protože ho zatkli.) Axel Foley: Tohle je ten nejčistčí a nejhezčí policejní auťák, v jakém jsem kdy jel. Hezčí jak můj bejvák.
  • (Axel Foley si jde promluvit s Victorem Maitlandem do klubu Harrow.) recepční: Přejete si, prosím? Axel Foley: Jo. Hledám Victora Maitlanda. recepční: Hele, chápejte. Vstup mají jen členové klubu. Axel Foley: Ehm, ale já musím s Victorem okamžitě mluvit. recepční: Určitě hledáte pana Maitlanda? Axel Foley: Ano jistě, Victora Maitlanda, šedovlasého pána s velmi jemnou tmavou pletí. recepční: No, tak mi tady nechte vzkaz a já mu ho předám. Axel Foley: Jo, to by asi nešlo. Řekněte Victorovi, že Ramon, ten co se s ním seznámil před tejdnem, řekněte mu, že Ramon šel dneska na kliniku. A tam zjistil, že má to Herpes Simplex deset. A myslí, že by se Victor měl dát prohlédnout svým lékařem, aby se přesvědčil, že je všechno v pořádku. Než bude pozdě.