Brutální Nikita

58%
Brutální Nikita
Plakát traileru

Kdysi bývala Nikita dítě ulice, dnes je agentkou tajné vládní organizace zvané Sekce 1. Jejím posláním je odhalování a rozbíjení teroristických organizací a dopadání zločinců... Kanadsko-americký akční seriál.





Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Brutální Nikita je v názvu pravdivá. Peta Wilson je v té kožené sukni vážně brutlně sexy a seriál jsem samozřejmě sledoval jenom kvůli ní. O děj mi šlo vždy až v druhé řadě. Jenže i ten děj nebyl vůbec marný jak bych čekal. Zápletky byly originální a akce velmi dobře natočená.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
V době, kdy se seriál vysílal v českých televizích jsem seriál miloval, ono toho nebylo moc a podobné seriály typu Walker Texas Ranger, odpadlík, či Jake a tlusťoch byly na jedno brdo. Nikita byla alespoň kus ženské. Dnes může seriál působit směšně, ale v kontextu je to pro mě za 65% :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
4
TV seriál podle stejnojmenného francouzského snímku, avšak má k němu docela daleko. V podstatě nic nového nepřináší, jen se spokojeně veze po zavedené šabloně a nic víc, takže lecjaká zábavnost se každou další epizodou spíše vytrácí. Námět se velice rychle vyčerpal, a tak rychlý pád do propadliště diváckého zájmu byl nevyhnutelný. A přitom byl rozjezd docela slibný. Vizuální stránka věci a výprava ale nabývala dojmu levnosti, což na přesvědčivosti také moc nepřidalo. Akční scény bez nápadu a když se k tomu navíc přidají toporné herecké výkony... No nic. Tohle se tentokrát opravdu nepovedlo.

Dodatečné informace

Původní název:
La Femme Nikita (více)
  • Kanada Brutální Nikita
  • Kanada La Femme Nikita
  • Kanada Brutálna Nikita
  • Kanada Kodenavn Nikita
  • Kanada Nikita
  • Kanada Nikita, a bérgyilkosnö
Země původu:
Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné