Zločin

82%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Nedá se na to přijít. Zmlsanost Agathou Christie je u mě až patologická a na detektivky už neumím koukat jen tak a prostě čekat, co přijde. Potřebuji potravu pro mé šedé buňky. Zde ji sice dostávám přehršel, ale nic z toho nevede. Rozuzlení je - stejně jako třeba u Mostu - nečekané, nelogické a naivní. Dvacetidílná první série je navíc zbytečně dlouhá. Snad se to v dalších zlepší, protože originalitu a inteligenci nelze tvůrcům seriálu upírat.
Pedros Koubos
Pedros Koubos
268 bodů
10
Evropský seriály prostě vedou. A seveřani nejen, že umí napsat dobrou detektivku na papír, ale uměj ji i natočit. Zločin je toho důkazem. Jen tak pro srandu jsem si pustil kousek americký verze a řeknu vám...^%&*((((....bleee.
Evson
Evson
94 bodů
9.5
Severská produkce opět nezklamala, seriál jsme dali - jak se říká - na jeden dech. Škoda, že mu dali prostor až kolem půlnoci na ČT 2. 3 série, v každém probíhá vyšetřování zločinu vyšetřovatelkou, jejíž zbrklou povahu si oblíbíte. Vždy je příběh propleten s politickou scénou a už u prvního dílu vsázíte na vraha - bohužel většinou to nevyšlo:)