Pocahontas

71%
Pocahontas
Píše se rok 1607 a začíná průkopnické období nově příchozích obyvatelů Ameriky. Skupina britských dobrodruhů včetně chamtivého guvernéra společnosti Virginia, Johna Ratcliffa a pohledného námořního kapitána Johna Smitha připlouvá do Nového Světa na lodi "Susan Constant" s úmyslem dobývat zlato a další poklady. V té době krásná mladá indiánská princezna Pocahontas, dcera náčelníka Powhatana, přemýšlí o svém poslání v životě. Sní o tom, co se skrývá hned za tou řekou. Měla by se provdat za Kocouma, drsného válečníka, kterého pro ni vybral její otec, nebo ji připraví osud něco jiného?



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
To bejvávaly časy kdy animované filmy dokázaly pobavit velký věkový rozsah a ještě k tomu měli úžasnou animaci. Snímek Pocahontas vypráví notoricky známý příběh o indiánské dívce a námořním kapitánovi,který dorazil do ráje dobývat novou zemi. Doprovodné písně byly hezké a filmu slušely.
Fingon
16 886 bodů
6
Zlatý Malickův Nový svět...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
slabe pesnicky (az na oskarovu colour of the wind) a divny pribeh. zvlastna disneyovka zo slabsieho obdobia mysiakovej produkcie...

Dodatečné informace

Původní název:
Pocahontas (více)
  • USA Pocahontas
Premiéra v ČR:
7. 12. 1995
Země původu:
USA
Čeština:
Pocahontas je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Pocahontas


Podobné


Powered byJustWatch