Čtyři z tanku a pes

72%
Čtyři z tanku a pes
Čtyři z tanku a pes
Polský televizní seriál Čtyři z tanku a pes překonal všechny rekordy ve sledovanosti. Humorným způsobem přibližuje příběhy čtyř vojáků a psa Šarika během druhé světové války. Při své dlouhé cestě za osvobozením Polska se dostanou až do Berlína. Nastávají situace plné bojových scén, ale i humorných příběhů. Jako vítězové se vracejí do hlavního města Slezska - Katovic. Seriál ukazuje kontrasty mezi romantikou a skutečností, nebezpečím vojenského života a proto je stále tak oblíbený.




Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
snažil jsem se, ale na chuť jsem tomuto seriálu nikdy nepřišel.
Fingon
16 886 bodů
6
Nebýt toho, že je můj otec pamětníkem a ještě hůř, konzumentem válečných filmů distribuovaných společností Řitka Video, k tomuhle a dalším "skvostům" bych se nikdy nedostal. A byl bych za to vděčný. Naše generace ovlivněná poněkud jinými filmy (hráli jsme si na terminátora a lisování ve skříni, nebo na upíry a lovce upírů se stejnými pravidly jako četníci a zloději).
Had
Had
12 338 bodů
6
Seriál dětství za socialismu - lépe si nepřipomínat, veškeré iluze by byly pryč. (Dobře si pamatuji dobu, kdy se každý pes na vesnickém dvorku jmenoval Šarik a dodnes tudíž vím, jak se rusky řekne "kulička", a z plakátů ve vojenských skříňkách se smála Marusja - polská herečka Pola Raksa.) Ale byl zážitek uvidět o dvacet let později tankistu Gustíka (Francizsek Pieczka) jako tatínka ve filmu Díky za každé dobré ráno - byl skvělý.

Dodatečné informace

Původní název:
Czterej pancerni i pies (více)
  • Polsko Čtyři z tanku a pes
  • Polsko Czterej pancerni i pies
  • Polsko Chetyre tankista i sobaka
  • Polsko Neli tankisti ja koer
  • Polsko Štyria tankisti a pes
Země původu:
Polsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné