Playgirls 2

18%
Playgirls 2
Plakát traileru

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Vít Olmer nemešká a ještě tentýž rok přináší pro české diváky pokračování své nepříliš úspěšné erotické komedie PlayGirls. Hned na úvod bych vypíchl,že i když má film jen 78 minut,tak se zdá nekonečným. Opět vše působí spíše antieroticky a označení komedie berte s rezervou. Druhý díl údajně vznikl na popud televize Nova,která chtěla mít dva díly stejně jako knižní předlohy. Já myslím,že na Nově museli litovat už u prvního dílu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Já bych to s tímto filmem až tak tragicky neviděl. Mírně erotická žbrynda, která je ale osobitá a najdou se tam i humorné a vzrušující scény. Celkově samozřejmě nekvalitní snímek, ale u mě si vysloužil 35% a tak ho snad pozvednu ze samotného dna celého žebříčku.
Fingon
16 886 bodů
0
Nejhorší film ČSFD jsem si prostě nemohl nechat ujít... mimochodem, aby se někomu podařilo dostat do TOP Shit 200 pět svých filmů, to se může povést snad jen Vítu Olmerovi. A ano, je to komedie. Sice jsem se zasmál tak jednou, ale rozhodně se tomuto žánru blíží víc než k erotice.

Dodatečné informace

Původní název:
Playgirls 2 (více)
  • Česká republika Playgirls 2
Premiéra v ČR:
15. 4. 1995
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Playgirls 2


Podobné