Playgirls

21%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Vít Olmer se chopil solidní předlohy od Vladimíra Párala a pokusil se natočit erotickou komedii. Výsledek už dnes všichni známe. Playgirls jsou naprostá zhovadilost,kterou překonal snad jen druhý díl. Erotické scény působí spíše trapně a jako celek film působí docela nevkusně.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Já bych to s tímto filmem až tak tragicky neviděl. Mírně erotická žbrynda, která je ale osobitá a najdou se tam i humorné a vzrušující scény. Celkově samozřejmě nekvalitní snímek, ale u mě si vysloužil 45% a tak ho snad pozvednu ze samotného dna celého žebříčku. První díl má ještě hlavu a patu ( trošku ) :)
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Tenhle žánr se tu nikdy nedělal a Olmer se ho chopil s nebývalou profesionalitou. Myslím, že obstojí vedle podobných kýčů z Itálie nebo Francie. Když to porovnám s Padesát odstínů šedi, je tohle pravdivý umělecký velkofilm:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Naprostá hovadina.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
no comment. absolútna blbosť najväčšieho kalibru.
countcess_drella
3 910 bodů
8
Tento film je extrémně, extrémně špatný. Proto cítím potřebu napsat komentář a obhájit své hodnocení. Do tohoto filmu jsem šel s očekáváním nejhoršího možného a díky toho jsem se u tohoto filmu královsky bavil jak moc velká blbost to je. Tudíž moje hodnocení je založeno na jak moc vtipné mi to přišlo. Český The Room? Velice pravděpodobně.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
kawa
3 388 bodů
5
Slabý film s druhořadými herci, jen je otázkou nač se dalo přitáhnout Poloczka s Víznerem.
Krupe
Krupe
2 272 bodů
0.5
Bože, na co všechno jsou peníze, to je snad trestuhodné. Za tohle si nikdo prachy nezaslouží. Je to obrovská sračka.
hroufie
1 416 bodů
1
Kultovní. Bohužel v negativním slova smyslu.