Pinocchio

74%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Jedna z nejstarších Disneyovek vůbec! Pinocchio svou animací jasně předeslal jak budou vypadat všechny další kreslené snímky. To znamená spousta nádherných kreslených scén a velmi slušný děj,který v sobě skrývá jak vtip,tak poučení. Bohužel tento příběh mne moc neočaroval.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Společně s o tři roky starší Sněhurkou táta všech animovaných filmů, který nastavil měřítko, podle něhož se v podstatě dodnes daný žánr posuzuje. A to jak po stránce technické, která je na svou dobu neskutečně půvabná, pestrá a přirozená, tak i z pohledu zábavného příběhu o lásce a hrdinství, který se stal nejen pro Disneyho hlavní prioritou. Objektivně musím uznat, že se rozhodně nejedná o vrchol tvorby Disneyho studia a v ději je tolik děr, že je nezalepí ani vědomí nadšeného dětského přijetí, ale pořád je to hotový poklad pro fanoušky žánru a pro každého rodiče, který hledá pro své ratolesti něco originálního, živého a natočeného s neskrývanou láskou. A tohle všechno Pinocchio do puntíku splňuje.
Toren
Toren
5 155 bodů
8
Zpětně člověka až mrazí, když si uvědomí, kolika temných myšlenek a skrytých podtónů tahle klasická pohádka oplývá. Více: https://www.youtube.com/watch?v=xeIGTP6IoSA&t=286s
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
8
U filmu Sněhurka byla skvělá animace, tady je už animace posunuta i když uběhlo jen tři roky, u filmu Sněhurka kde je příběh ze začátku akční, tak tady se rozhodli že nebudou dělat akční moment ze začátku ale že bude ze začátku něco zajímavého a tady mě to zaujalo, potom kdy je to ještě o něco zajímavější tak to je ve chvíli kdy je hlavní postava na ostravě kde kouří doutníky k tomu ještě dokonce pije alkohol, což u filmu Sněhurka a sedm trpaslíků neuvidíte tak i v dnešní době u animovaných filmů, akorát co mi vadilo ze začátku tak to je že se strašně natahuje a trvá 25 až skoro 26 minut, jinak hodnotím: Animace 9/10 Postavy 7/10 Příběh 9/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 8/10
PinokKio
PinokKio
120 bodů
7
Nejspíš moje nejoblíbenější biografie. Ovšem, nesmíte věřit všemu - já třeba vůbec neumím zpívat ..