Divoký anděl

43%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Když jsem byl menší,tak to zrovna Divoký anděl neskutečně frčel a ani já jsem se neubránil sledování této telenovely. Dokonce jí považuji za jednu z nejsnesitelnějších,kterou jsem kdy viděl. Ústřední dvojce Facundo Arana a Natalia Oreiro hráli celkem obstojně a před kamerou jim to slušně šlapalo.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
2
V době, kdy u nás tato telenovela zažívala skvělé časy jsem také pár dílů viděl, když jsem vynechal několik epizod, nic se vlastně neměnilo a tak mi celý Divoký Anděl proklouzl mezi prsty, aniž by se cokoliv stalo. Devadesátky byly neuvěřitelné.. co všechno nám komerční televize servírovaly a my jim to žrali i s talířem :) Eidam třicítka nám tenkrát chutnala jako kvalitní sýr.. drobný příměr k TV menu té doby.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
3
Divoký anděl je asi nejhezčí telenovela, kterou jsem v televizi jako dítě školou povinné sledoval. Název také perfektně vystihuje dej a hlavní herečku, která se u nás proslavila také i jako zpěvačka a ač je to již tolik let, na mém karaoke, které v Plzni moderuji, se občas její písně zpívají. Myslím, že se vryla do paměti každému a již navždy tam zůstane. Navíc střeštěná Natálie vždy dokázala rozesmát diváky.
kikizubik
kikizubik
302 bodů
9
Na Divokého anděla jsem koukala,když jsem byla menší s mamkou a starší sestrou.Byla to moje první telenovela,kterou mám moc ráda.Skoro pořád jsem se u ní smála,někdy nějaké díly nebyli tak zábavné,ale byli pěkné.
  • Obsazení
  • Hudba
Gábi Esmeralda
Gábi Esmeralda
14 bodů
10
Pěkná telenovela srandovní ale i smutná docela se mi líbí zajímává i napínavá a dokáže překvapit
Ewellin
Ewellin
11 bodů
10
Moje nejoblíbenější telenovela. To byly časy rychlej Kč sprint ze školy domů abych nepropásla začátek.