Divoký anděl

43%
Divoký anděl
Plakát traileru

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1
Když jsem byl menší,tak to zrovna Divoký anděl neskutečně frčel a ani já jsem se neubránil sledování této telenovely. Dokonce jí považuji za jednu z nejsnesitelnějších,kterou jsem kdy viděl. Ústřední dvojce Facundo Arana a Natalia Oreiro hráli celkem obstojně a před kamerou jim to slušně šlapalo.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
2
V době, kdy u nás tato telenovela zažívala skvělé časy jsem také pár dílů viděl, když jsem vynechal několik epizod, nic se vlastně neměnilo a tak mi celý Divoký Anděl proklouzl mezi prsty, aniž by se cokoliv stalo. Devadesátky byly neuvěřitelné.. co všechno nám komerční televize servírovaly a my jim to žrali i s talířem :) Eidam třicítka nám tenkrát chutnala jako kvalitní sýr.. drobný příměr k TV menu té doby.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
3
Divoký anděl je asi nejhezčí telenovela, kterou jsem v televizi jako dítě školou povinné sledoval. Název také perfektně vystihuje dej a hlavní herečku, která se u nás proslavila také i jako zpěvačka a ač je to již tolik let, na mém karaoke, které v Plzni moderuji, se občas její písně zpívají. Myslím, že se vryla do paměti každému a již navždy tam zůstane. Navíc střeštěná Natálie vždy dokázala rozesmát diváky.

Dodatečné informace

Původní název:
Muńeca brava (více)
  • Argentina Divoký anděl
  • Argentina Muńeca brava
  • Argentina Divoký anjel
  • Argentina Înger salbatic
  • Argentina Milagros, i atithasi
  • Argentina Monica brava
  • Argentina Vad angyal
  • Argentina Vahsi güzel
  • Argentina Wild Angel
  • Argentina Zbuntowany aniol
  • Argentina Дикий ангел
Země původu:
Argentina
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch