Myšlenky zločince

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Profilovaní zločinců je zajímavé téma, které bylo v krimiseriálech docela opomíjeno. Tento počin tuto absenci zcela vynahrazuje a ukázkově předvádí, co takové profilování obnáší. Příběhy jsou nenáročné, každá postava má své místo. Každý díl se však zcela nepovedl, neznamená to ale, že by to byl špatný seriál. Každý díl byl zaměřen na určitý problém, který byl zakončen trefným citátem. Nejedná se o veledílo, ale své místo si zaslouženě vydobylo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Průměrný krimiseriál, ale dost mi vadí, že si hraje na něco víc. Může za to hlavně tv prima, když v ukázkách neustále opakovala něco o kultovním seriálu, který v tom nevidím. Kult si představuju jinak, než jako rutinní jednobarevné charaktery řešící vraždy, i když některé z případů jsou docela vydařené.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Dobrý to seroš. Jen dobrý a tuctový, nebo spíš okoukaný?!
Jonák
Jonák
1 659 bodů
7
Špatné to určitě není, ale nevidím nic navíc. Tedy takový průměrný krimi seriál, který diváka neurazí, ani nenadchne. Fajn zmínit že, případy, které FBI řeší nejsou zas tak tuctové a obyčejné, místy je děj nadprůměrný a zajímavý, ale většina dílů nic extra. 7/10 mi přijde optimální.