Pán času

85%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9
Kultovní záležitost,která má už neuvěřitelných 54 let. Za tu dobu se vystřídalo mnoho doktorů a podle toho se samozřejmě odvíjela kvalita různých sérií. Přesto je každý díl velmi zábavný a plný humoru. Je zábavné sledovat vývoj seriálu a spolu s ním i speciální efekty.
bidlobox
3 802 bodů
8
Je to britské, je to úsměvné, je to dobrodružné, je to fantastické, je to sci-fi. Jé, to mě zajímá! Nejraději bych pěl ódu na BBC One za jejich dlouhodobě skvělou produkci, ale to bych mohl uškodit BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News a BBC Parliament, protože ty taky nemají chybu.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
10
Po prvním díle nastupuje závislost, které se není možné jen tak zbavit, mě osobně se to po 5. shlédnutých sériích nepodařilo a už ani nepodaří. Každému kdo miluje britský humor, sci-fi a dobrodružství můžu pouze vřele doporučit. Tenhle seriál si rozhodně nenechte ujít.
TechCluster
TechCluster
646 bodů
9
Nejlepší doktor je David Tennant.
Dzany
Dzany
408 bodů
10
Asi nejkomplexnější seriál jež se na televizních obrazovkách objevuje. S Tennantem nastupuje největší závislost.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
8
Seriál mého dětství. No bavilo mě to velmi a rád na to vzpomínám, především 10. a 11. Doktor je moje srdcovka, pak už mě to tak moc nebavilo, ale je to rozhodně skvělý a kultovní seriál.
Markovel
250 bodů
9
Výborný britský seriál. Doktora si člověk zamiluje v podání každého z herců. Scénáře jsou hodně často skvěl napsané a dokážou u seriálu diváka dobře udržet.
leona-gasparova
112 bodů
10
Conversky a Tennant. To nesmí chybět. Strašně moc děkuji česlý televizi za to že Doctora Who vysílala zrovna v době co jsem přišla ze školy a jen tak zjišťovala co davá v televizi. Na klasických kanálech dávaly jen kraviny a na 2 dávali ten největší masterpiece. Díl se jmenoval Planeta Midnight a tou dobou tam byl doktor Tennant. Ihned mě seriál uchvátil svou dokonalostí. Nejoblibenější díl je s tím Titanicem a s nemocnicí na měsíci. Myslím že co jsem napsala v předchozí větě vám bude stačit k tomu, abyste dali seriálu šanci. Masky, děj a ta komedie. Pak nastoupil Math Smith. Nebyl špatný ale Tennant bude vždy ten nejlepší doktor. Tak od 8 serie jsem se přestala dívat, protože to už nebylo ono.
Eliot21
Eliot21
11 bodů
10
Naprostá rarita ve scifi seriálech. Vše naprosto dokonalé.
Tereza L.
3 bodů
8
Je to dost dobrej sci-fi seriál, jen ty poslední série už nestojí za moc