Odložené případy

74%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela dobrá kriminálka. Prolínání současnosti a minulosti je docela dobře provedené a nedá se říct, že by se děj epizod neustále opakoval. (Jejich mustr ano, ale "cestování" v čase je účinný nakopávák.) Vlastně by se dalo říct, že je to jeden z nejoriginálnějších krimiseriálů poslední doby... Sám jsem ho sice nesledoval pravidelně, ale když jsem nějaký díl viděl, byl vždy o něčem jiném. To je u mě velké plus. Žánr krimi a velké množství řad bohužel limitují maximální možné ohodnocení na tři hvězdy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ale jó, taky kouknu, ale nebere mě to že bych musel vidět každý díl.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Jediný kriminální seriál který v TV snesu. Nemám ho v topce pro to, že bych ho vyloženě žral, ale protože v TV podle mě lepší a zábavnější krimi nedávají. Kriminálka Miami, Las Vegas, New York, NVS, Zákon a pořádek, to je všechno na jedno brdo. Jsem rád, že se můžu občas kouknout i v TV na něco originálního a podstatně zábavnějšího :)
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
konec každé epizody tohoto skvělého seriálu je takovou emocionální peckou pro srdce a duši která z vás sice tahá slzy velice silně ale nikdy lacině. tleskám tomuto skvělému, a pro mě nepřekonanému, počinu na poli kriminálních seriálů.
miza
miza
2 336 bodů
8
Seriál který nikdy zatím nezklamal.je jeden s nejlepšich co se u nás objevil z USA.Děkuji za jeho uvedení.
beseda
beseda
1 931 bodů
8
Když není na co v TV koukat, "Odložené případy" to vždy jistí! ;-) Mé hodnocení: 80%.
KallEll
KallEll
1 587 bodů
7
Mezi dnešní záplavou krimiseriálů mě tento do cela potěšil. Zajímavý nápad, pěkné zpracování, časové flashbacky s tehdejší módou a stylovou hudbou super. Dvojice detektivů na mně působí dost realistickým dojmem