Brainiac: Šílená věda

61%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Název vlastně vůbec nelže. Ono je skutečně šílené a všechny pokusy,které zde vidíte jsou padlé na hlavu a ve všedním životě vám vše co se zde dozvíte bude k ničemu. Aspoň jdou na to tvůrci od lesa a snaží se to vše podat zábavnou formou. Největším esem pořadu je samozřejmě Richard Hammond.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Tento pořad mě zaujal. To, co nabízí, může být zábavné a poučné. Není to ale ani jedno. V lacinější české verzi "Clever" jsem se dozvěděl víc zajímavostí. Většina pokusů je naprosto o ničem. Rozbije ocelová koule budík? Rozbije se skleněná koule při dopadu na zem? Co se stane s banánem vystřeleným do vzduchu? Všechno tohle se tu řeší... Musíte to vidět? Překvapí vás, že se skleněná koule po pádu rozpadne? Pokud je to pro vás šokující informace a čekali jste, že koule se od země odrazí a bude skákat jako hopík, je to pořad pro vás.___ Tenhle seriál nemá s vědou nebo zajímavostmi z jejího světa nic společného... je to jen tupé mlácení do věcí.
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Super pokusy,vtipné a jednoduché pomenovanie niektorých vedeckych pokusov a VÝBUCHY ...mohli by nečo takéto dávať aj na slovenských staniciach..