Ally McBealová

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Nejsilnějším článkem tohoto seriálu je samotné obsazení,které podle mne patří mezi vůbec to nejlepší co lze v seriálech vidět. Navíc se v seriálu mihne i spousta výborných hostů. Ally dobře kombinuje všechny možné žánry a není tak divu,že se z tohoto seriálu stal úspěšný popkulturní produkt.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Já ten seriál miloval, už jen ty úchylky hlavních hrdinů byli skvostné a ve spojení inteligentního humoru vyčůraných právníků to dohromady dostalo to potřebné koření. Jeden z nejlepších "amerických" komediálních seriálů, u mě jinak samozřejmě vedou ty britské.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
8
Taky jste měli pocit, že tam jsou v každém třetím dílu Vánoce?
6thSun
1 153 bodů
10
Čuměl jsem na to jako urvanej v době vzniku, každej díl jsem jel snad desetkrát a tenkrát mně nevadil ani českej dabing, jenž byl naštěstí hodně povedenej. Dnes už tam ty nedostatky vidím, takže při rozhodování, jak hodnotit, jsem měl dilema. Dát počet procent dle dnešního úhlu pohledu, nebo vzpomenout na to, co pro mě tento seriál znamenal před více než 10ti lety a řídit se tím? Jasně, že tím, to bych jinak musel dělat, jako by všechny ty vlny bezbřehého nadšení neexistovaly. A ony byly, obrovský jako tsunami!