Xena: Princezna bojovnice

54%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinku. Byla jí Xena, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Její odvaha změní svět. Snad nejznámější seriálový úvod,který provázel celé mé dětství.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Fantasy nabušený seriál devadesátých let. Já na to koukal hlavně kvůli Xeně :) Ale mělo to na tu dobu náboj a jedinečnou atmosféru. Podle mě povedené i když trošku kýč.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Guilty pleasure. Sledovat sice na vlastní nebezpečí, ale jinak je tohle nekonečné lesbické řádění vážně sranda.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ale jo, Herkules v ženském podáni je atraktivnější.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
6
Tak jo nakonec jsem dal za slabší tři. Sice tento seriál nehorázně przní antickou mytologii a Lucy Lawless a Reneé O'Connor moc hrát neumí, ale zase jsem uprostřed dílů neodcházel. Taky se zde vyskytují Ted Raimi, Karl Urban a Bruce Campbell, což považuji za obrovské plus. Někde je také znát producentský dohled Sama Raimiho. Samozřejmě nečekejte perfektní triky, herecké výkony a výpravu. Snést se to ale dá a diváka to vyloženě neuráží. Rozhodně tenhle seriál nedoporučuji milovníkům řecké mytologie. Ale s odstupem času tenhle seriál hodnotím jako lepší průměr televizní zábavy.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
2
Americko-Novozélendský mix roku 1995 vypustil 2 seriály, které dobu okupovali naše obrazovky, a to Xenu a Hercula, který je snad ještě tragičtější, ale opravdu těžko soudit. Seriálové zlo.
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Na tomhle seriálu společně s Herkulesem jsem vyrostl. Už si ho moc nepamatuju,ale vím že tenkrát bych mu dal určitě 4* na 5* byl pro HERKULES!!!:)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Další ze seriálů mého dětství. Xena byla tehdy moje životní láska :D
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
6
Tři hvězdy jen kvůli třetí sérii, u které jsem se bavil skoro lépe než u "pozdní" Pobřežní hlídky. Sam Raimi nechal sérii prakticky parodovat sebe sama, takže jsme se dočkali muzikálového dílu, dílu celého ve verších, dílu s Xenou bez Xeny (Kde je Xena? Na rybách.), dílu celého v součanosti a podobných hovadin. I Joxer se choval v rámci žánru přijatelně, Gabriela nebyla úplně blbá a vždy, když se objevila Afrodíta nebo Áres, tak padaly užasné hlášky. První dvě série byly trapné jako Herkules. Čtvrtá série byla ubohá, takže jsem to přestal sledovat.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Ze začátku se stal kultem později samozřejmě film upadá do neskutečně blbých epizod co se sem vůbec nehodí ale i tak jde o super serii i díky skvělých hereckých výkonů a zasazení do Nového Zélandu.
  • herecké výkony,Nový Zéland
  • později upadání,nuda se dostavý později takže stim opadá i váš zájem