Walker, Texas Ranger

36%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0.5
No nalijme si čistého vína. Walker,Texas Ranger je nejznámější filmová role Chucka Norrise a taky ta rozhodně ta nejhorší. Tenhle Ranger jako vzor všeho dobra potírající zločin se stal za ta léta kultovním,bohužel né v dobrém slova smyslu. Z toho závěrečného poučení a hromadného smíchu mi vždy slézaly nehty na nohách.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Tohle je opravdu něco! Pokud to neberete vážně a znáte vtipy o Chucku Norrisovi, tak se u toho nasmějete víc, než u kdejakého sitcomu. Je to samozřejmě nekvalitní a smutný výtvor, který si nezasloužil vzniknout, ale když to berete s nadhledem... Nesmrtelný Cordel Walker útočící na všechny kolem, bojující za indiány, za děti a za texaské důchodce vás dostane. Walker je prostě legenda, i když spíš v tom špatném slova smyslu... Je to seriál, který můžete nesnášet, nebo si ho užít. Já jsem někde mezi.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Neberou mě chytráci v klobouku.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Kdo viděl ví co je to za utrpení tohle sledovat, a kdo neviděl tak aspoň ví co je zač Chuck Norris a to stačí. V hlavě mi utkvěla scéna kdy chuck jede autem a telefonuje z telefonu se ozývá nějaká otázka a chuck odpovídá kývnutím hlavy. Stačí vám to ? :-D
kedl
kedl
6 380 bodů
2.5
Vzor lidské počestnosti a neomylnosti = Čenda Noříš... :-)
jirka26
6 288 bodů
2.5
Nejvíc mě překvapilo, jak je Chuck neprůstřelnej, to není sand ani možný, ale už chápu proč se o němi píší takové vtipy.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Znáte ty fóry na Chucka Norrise ne? Tak tenhle seriál je ten nejlepší z nich. Ale jen pokud ho tak berete... 80%
kubas369
4 086 bodů
2
Vždycky mi vrtalo hlavou, kde se berou ty vtipy o Cucku Norrisovi potom jsem si vzpoměl na Walker, Texas Ranger a měl jsem jasno.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Walker není až tak špatný seriál.Někdy je i fajn.Norrise mám rád.Dávám proto tomuto seriálu 50 procent.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8
Na to že byl seriál natočen více než před dvaceti lety, se mi moc líbí. Ta neprůstřelnost Cordella Walkera je nemožná, ale možná také kvůli ní se mi tento seriál líbí. Walker je spravedlivý, čestný, hbitý a rychlý muž, který miluje Alex Cahillovou. Jsem ráda, že se tihle dva dali dohromady, ale strašně dlouho jim trvalo pochopit, že jsou pro sebe jako stvořeni.