Terminátor: Příběh Sáry Connorové

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Tento seriál je parazitem přisátým na zádech Cameronovi série. Naprosto nepotřebné a nic říkající rozšíření už tak geniálního vesmíru. Je smutné čeho se můžeme na televizních obrazovkách jen skrz peníze dočkat. Herci jsou vesměs příšerní a alespoň postava Sáry je trochu věrná filmovému zpracování.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Terminatořímu vesmíru jsem nikdy nepropadl, ale vždycky jsem ho měl rád. proto mě i tenhle seriál zajímal. Pro některé je zklamáním - a já to chápu, ale mě docela bavil. V první řady není možné čekat kvalitu srovnávatelnou s filmy od Camerona. To je dost naivní myšlenka. Když seriál neberete jako nic víc a nic míň než jako příjemné rozšíření Terminátořího světa, jde si ho dobře užít. Tvůrci se snažili zděděný vesmír co nejlépe zužitkovat a musím říct, že počet odkazů je slušný. Herci neurazí a Terminátorka Cameron není špatná. Ve filmu bych jí nesnesl, ale sem se mnohem líp hodí. Já si jí docela oblíbil. Viděl jsem zatím jen první řadu, ale časem se asi podívám i na druhou. SCC není návykový ani nijak bombastický seriál, ale jako jednorázová zábava funguje dobře.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
A co příjde příště? Parodie? Takhle pošpinit klasiku?? No fůůůj. Proč se vždycky najde někdo, kdo tak ošklivě zmrví dojem super filmu? Kopírovat skvělé filmy je snad práce z nouze. Originál je originál.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Ano je to blbost, která zostudila a zneuctila Kult a veklý pojem ve sci-fi žánru nesoucí jméno Terminátor. Ale mě se na to zkrátka dobře koukalo. Dobře obsazené, triky na TV tvorbu taky ujdou a příběh není taky k zahození. Ikdyž všichni víme jak terminátor dopadne a proto je tento seriál zbytečný, ale je to dobrá televizní zábava.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Televizní verze slavného snímku je opravdu televizní, ale zajímavé rozšíření příběhu. Bohužel nedořešený konec.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
7.5
Seriál je trochu jiný než filmy, na které jsme zvyklý. Přesto jsem byla ze seriálu celkem nadšená. Dvě ženy, které každou chvilku někomu "nakopají zadek", hlavně Cameron(Summer Glau) a s terminátorem to ani nehne :-) Hodně mě, ale zklamal konec, HODNĚ. Mohli to do třetí série dotáhnout a ukončit.