Hrdinové

79%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Výborný seriál,kterému by slušelo zůstat jen u jedné série. S každou další totiž rapidně upadávala kvalita. Už první díl mne vtáhl do děje a seznamování s všemi možnými postavami mne bavilo. Odkrývat jejich osudy a zjišťovat jejich rozsah schopností. Díly měli velmi dobré tempo a výbornou atmosféru. Akce byla natočena dobře a speciální efekty na seriál působily velmi dobře.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
První série - 90% Druhá série - 70% Třetí série - 60% Čtvrtá série - První dojem 45%/// Další případ seriálu, který nevěděl, kdy přestat a nevěděl, řeho je moc a čeho je příliš. Během čtyř sezón sklouzl na podprůměrnou sebeparodickou slátaninu, kterou naštěstí tvůrci ukončili. První série ale zůstane perfektní verzí na X-Meny.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
1. serie 90%... 2. serie 60%...nechci být špatným prorokem, ale 3. serie zatím po pár dílech vypadá nejhůř...Po pár dílech 3. serie jsem se sledováním skončil :)
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9
Hlášky: Policejní vyšetřovatel: "Jseš pěkně hnusnej parchant, víš to?“ Hiro: "Velmi líto. Já nemluvit pšíliš anglicky.“ / Noah: "Ty jsi prý místní hrdinka, co vytáhla muže z hořícího vlaku.“ Jackie: "Vy jste o tom slyšel? Oh, Bože, tak už to tady všichni vědí.“ Claire: "Bylo to ve zprávách. Každýho si tu na ně upozornila." / Lori: "Jak to jde?“ Nikki: "Špatně.“ Lori: "Pořád vidíš v zrcadle někoho cizího?“ Nikki: "Jo.“ Lori: "To celkem chápu. Čas nezastavíme. Trocha botoxu by nám bodla.“ / Peter: ,,Proč je součástí výcviku krádež?“ Claude: "Nic nechápeš. Nevíš jak svý nadání správně používat.“ Peter: "A vy snad jo?“ Claude: "Teď se tvý schopnosti projevujou jako reflex. Samovolně jako polykání. To zvládne i čokl. Až budeš mít nad nima kontrolu a budeš je využívat, povýšíš se nad pudla.“ Peter: "Ty urážky pomůžou, abych se to naučil?“ / Sylar: ,,Ty skutečně dokážeš malovat budoucnost. Tak jak říkal profesor. Fantastický.“ Isaac: "Jdeš pozdě.“ Sylar: "Patrně víš proč jsem tady.“ Isaac: "Ty jsi ten, kdo mě zabije.“ Sylar: "Máš pravdu... tohle je okamžik, kdy lidi obvykle začnou křičet.“ / Noah: "Podle mě jsi šílenec. Zařazení tolika modifikací do tvé DNA ti zásadně narušilo mozek. Všechna ta nabytá moc tě ničí.“ Sylar: "Přesto tu stojím dál živý a zdravý. A jakmile se dostanu ven, vezmu si další schopnost a to od tvé dcery. Sladké, nevinné.“ / Claire: "Chceš ho sníst?“ Sylar: "Sníst tvůj mozek?... To je nechutné.“ / Hiro: "Yattaaaa!" / Sylar: "Moje jméno je Sylar!" - Kdysi seriálový hit - Moje top postava: Sylar - I přesto že je Sylar padouch, tak je charismatický a sympatický. Bez něj by to nebylo zkrátka ono. Když někdo hovoří o "Heroes" je Sylar první postava kterou si vybavím, na kterou si vzpomenu. - 90%.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Hrdinové ukázali, že není potřeba dělat scifi seriál nebo i film s tím, že musí používání schopností a výbuchy a bůh ví co zabírat 90% epizody. Tento seriál se zaměřuje na příběhy, dialogy a propojit Vás co nejvíce s každým charakterem v seriálu a dělají to výborně. Pro někoho to může být ze začátku, ale i po čase komplikované a zamotané. Nic méně zážitek to je vynikající, pokud jste fanda takového spojení žánrů.
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Prvá séria -> 90% Druhá séria -> 89% Tretia séria -> zatiaľ "?".Tento seriál patrí medzi moje naj.
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
10
Už je to přes deset let, takže to skoro řadím k seriálovým klasikám. Mých 100% se týká spíše prvních dvou sériích, které mě tak uchvátili, že jsem je viděl asi 3x za sebou. Originální příběh, propracované postavy, logické chování. Každý díl jsem hltal. Pak to už šlo lehce z kopce, ale pořád byly lepší poslední dvě řady, než nedávný pokus o znovuzrození...
leona-gasparova
112 bodů
10
Nejlepší seriál. Pořád se tu vyskytují originalní schopnosti, které sedi k charakteru postavy či k její minulosti. Nejvíce jsem si oblíbila roztomilého kapříka Hira, Claire a Petera. Každá postava tu má svůj charakter a dobré či špatné vlastnosti. Seriál víc ukazuje to co by obyčejný člověk dělal,kdyby dostal superchopnosti různého druhu. K tomuto seriálu se opakovaně vracím. YATTA