Ďáblův sluha

73%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
K seriálu mne dovedlo jediné jméno - Kevin Smith. Při sledování jsem se vůbec nedivil,že si vybral právě tento seriál a s režisérské stoličky natočil pár dílu. Jedná se totiž o originální a hlavně zábavný seriál se sympatickými hlavními postavami. Kvality dílu dost kolísají,ale na těch 75% to vidím s naprostou jistotou.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
Jo tenhle seriál šel. Ke konci se to už začínalo trochu kazit, ale stále si to udrželo dostatečnou kvalitu. Tyler Labine a Ray Wise - tak na ty jsem se fakt vždycky těšil. Dobrá práce, jednotlivý díly nenudily a nemám problém ani s opakovaným zkouknutím.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Velice vtipný a originálně pojatý seriál, který opravdu baví a to i v druhé sérii, kde to uprostřed trochu pokulhává a je zde vidět, že docházela inspirace. Ray Wise v roli ďábla je skvostný a jeho pohledy na životy lidí úžasné. Kdyby to celé natočil Kevin Smith a drželo by si to laťku prvních dílů šel bych s hodnocením ještě víš, ale kdyby jsou pouze kdyby.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Ďáblův sluha samozřejmě nemůže konkurovat dnešním seriálovým hitům, jako jsou Dexter, Prison Break, Heroes a mnoho dalších, ale jako oddychovka, která mísí několik žánrů (ovšem především jde o komediální typ seriálu), 100% funguje a pro milovníky humoru Kevina Smithe je jasnou volbou. Výhodou tohoto seriálu je obsazení. Ray Wise je hned vedle Al Pacino ten nejlepší ďábel, kterého lze spatřit na obrazovce. Ovšem i další herci přesně vybraní (především Sock), štěstí také měli v tom, že scénaristé jim jejich postavy napsali tak dokonale, že ani jedna nepůsobí nudně a především nesympaticky. Škoda jen, že byl seriál ukončen tak brzo a bez jakéhokoli dějového zakončení. P.S. Pokud mohu doporučit, tak sledovat v původním znění s titulky. Ne, že by dabing byl vyloženě špatný, ale původní znění je původní znění.