Blade

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Blade jako film - ó tak to jooo. Blade jako seriál - ó tak to nééé. Tohle je vážně velmi špatné a vše co jste měli rádi na filmu zde chybí. I hlavní hrdina je toporné dřevo,který nejspíš pobíral hodiny herectví někde ve Venezuele. Jeho projev je zcela k smíchu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Série měla navázat na filmového Bladea a ono to bohužel nevyšlo. Fanoušci byli namlsaní prvními dvěma díly, takže seriál vyšel na prázdno. Ale že by byl zase tak hrozný se říci nedá. Akční scény mají drive, bohužel ale oproti filmům nejsou tak efektové. Příběhy se snaží být temné, ale na televizi ztrácí mnohé očekávání. Ono nebýt těch filmů, dopadlo by to mnohem lépe, ale jak jsem se již zmínil na začátku, fanoušci jsou namlsaní a tudíž zklamaní..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Bohužel jen koukatelné. Opět někdo nemá své vlastní nápady a mrví jméno tak dobrého filmu. Proč se ze všech nej filmů musí dělat seriály? Škoda.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Zlý vtip, který stejně jako třetí filmový díl doplácí na nesmyslné situace a především pak na nevhodné obsazení. Sticky je do role Bladea obsazen imho jen z recese, to prostě nikdo vážně myslet nemohl...
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6
Ne uplně špatný seriál. Člověk od toho nemůže čekat stajný zážitek jako od filmu, ale když se s tím smíříte není to špatné.