Útěk z vězení

76%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
Prvních pár dílů mě upoutalo, ale poté se z toho stal průměrný seriál, který natahuje čas.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
První série - 80% Druhá série - 50% Třetí série - 40% Čtvrtá série - 20% (První dojem - 3 díly.)/// První série - Skvělý a napínavý seriál, který má dobrou atmosféru. Místy je to trochu zdlouhavé, ale je to něco, co tu ještě nebylo-/// Druhá série - Velký pád. Z originálního nápadu se stala další akční slátanina. Jediné, co je přijatelné, je agent Mahonne, což je asi jediná sympatická postava seriálu (po smrti Abruzziho)./// Třetí série - Plácání na dně. Tak se to dá nazvat. Snaží se to tvářit jako drsná první série, ale zároveň být mnohem promyšlenější. Představitel Michaela přehrává jak o život a některé jeho grimasy jsou příšerné./// Čtvrtá série - První dojem je naprosto katastrofální. Návrat jednoho údajně mrtvého člověka je jasný důkaz bezradnosti seriálu. Hlavní zápletka naprosto ztrácí původní pointu a i když bych nerad dělal závěry, tak tohle je vážně smutné./// Už sem to psal snad všude, ale nedá mi to a napíšu to i tady. Kdyby skončil Prison první řadou, byla by to špička. Kdyby skončil druhou, byl by to nadprůměr. Kdyby skončil trojkou, byl by to průměr. To co je teď předváděno ve čtyřce je silný odpad... Vše je korunováno kolosálním neherectvím Wentwortha Millera, jehož grimasy a herecký projev ve mě doslova vzbuzují nenávist...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Na začátku 4. sezony musím snížit hodnocení..Po první sezoně za 5* , ale s každou další se to o jednu zhoršuje...Momentálně naprosto zbytečný seriál, který těží z povedených prvních 13 dílů.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Klasický, o něco málo zajímavější seriálek.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
8
Pamatuji si, když tohle před těma 13 rokama běželo na Nově jako velká pecka! Mělo to hrozně dobře dělané promo... Mně to trvalo jen několik let než jsem se k tomu celému dostal (ano až letos - 2021). Výborný námět, vynikající casting! První série si zaslouží nějaký pomník, za to jak moc je povedená! Bohužel, jak přibývali další série, tak to šlo kvalitou dolů, až k 4. sérii, kde už to tak moc natahovali, že už to ani nešlo! Poslední pátá série je vybrečený dar všem fanouškům. Nejoblíbenější postavy - Lincoln Burrows (Dominic Purcell), Michael Scofield (Wentworth Miller) a C-Note (Rockmond Dunbar). 1. série - 100%. 2. série - 85%. 3. série - 75%. 4. série - 65%. 5. série - 95%.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
6
Minimálně první série je super. Pak je to uměle natahovaný.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
POZOR VAROVÁNÍ: Vysoce návykové!!!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Klasický případ seriálu, který měl skončit po vyníkající první sérii. Útěk s hloupě vycucanými problémy už jen uměle natahuje původní nápad do tak bizarních scenáristických rozměrů, že by z toho kroutila hlavou i moje babička.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
3
1.Série: Bráchové (Génius a Bouchač) na život a na smrt v jednom lapáku. Po celou dobu se řeší, jak utéct + kdo a proč to na Lincolna ušil? Z kriminálníků je nejvýraznější Theodore Bagwell. Ať se herec objeví kdekoli jinde, tak v něm stále vidím postavu, co hrál zde. Jinak je to zdlouhavé a poslední 2 epizody, kde se prchá jsou nejlepší v této sérii. Jinak poměrně nuda, takový slabší průměr. - 50%. 2.Série: Celou sérii se prakticky jen utíká, takže epizody jsou téměř stejné. Herecké obsazení je nezměněné... Přibyl jen mazaný policajt Alex Mahone. No, toho jsem si hned oblíbil, ale jinak je to stále slabší průměr. - 50%. 3.Série: A je to znovu to samé, co v 1.série. Znovu se plánuje útěk a na konci se znovu prchá. Je tu jen jeden rozdíl a to ten, že se to odehrává v jiném prostředí. - 50%. 4.Série: Postavy, kterým usekly hlavy jsou živé. Scylla je blbost, tak jako vše okolo ní. Já nemůžu... Scénář byl tragický! Jediné, co mně bavilo byla Mahoneho msta. Slabší než předchozí 3 série a celkově mi přijde, že je tu seriál nadhodnocený. - 30%.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Miller Wentworth tento seriál neskutečně potahal. Aspoň pro mě. Byla to famózní jízda, společně i ostatní obsazení a postavy byli skvělé, atmosféra byla každým dílem víc a víc napínavější. Celkový příběh výborný, vypadalo to skvěle. Jediný průšvih, byl v tom že nejlepší byli jen první dvě řady, potom už to rychle spadlo na pouhý průměr.