Kriminálka New York

62%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Každá kriminálka CSI má svého lídra a v tomto případě je to charismatický Mac Taylor v podání Garyho Sinise. New York je oproti ostatním kriminálkám více tmavá a špinavá,ale sluší jí to. Každá epizoda má spád a vyšetřovací metody se jen tak neokoukají. Navíc zde mezi kolegy panuje slušná chemie.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Hodně barvná kriminálka, která stejně jako na techniku vyšetřování klade důraz na překrásnělé prostředí. Srovnatelné s kriminálkou Miami, ale ta prtička mi prostě není tak sympatická a proto považuji kriminálku New York za nejméně povedenou sérii kriminálek..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Je to už vážně trochu trapné, tenhle magnet na diváky mě nepřitáhnul... Herci sou naprosto nesympatyčtí a mnohem radši se kouknu na Las Vegas, nebo ještě Miami. Miami alespoň změnilo oproti Las Vegas atmosféru. New York je prakticky stejný jako Las Vegas. Navíc hlavní kriminalista je tentokrát nesympatický a nudný. Pro mě další důkaz toho, že Bruckheimer je schopen vyždímat peníze i z hromady saharského písku. Mnohdy je to bohužel na úkor kvality.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Tak jako CSI:Miami. Dokonalé techniky dopadení pachatelů. Neuvěřitelné a přesto zajímavé.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Nejnudnější ze všech možnejch kriminálek co se vysílají. Nejhorší herecké obsazení a nejnudnější případy. Takhle nesympatické herce jsem v seriálu už dlouho neviděl. 45%
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Vcelku dobré,seriál je to velmi dobrý.Neviděl jsem sice celý seriál,ale je celkem fajn.Hlavně David Caruso je tady velmi dobrý...