Ztraceni

77%
Ztraceni
Když se letadlo společnosti Oceanic Air během letu číslo 815 zřítí na tichomořský ostrov, musí cestující, kteří přežili, bojovat o život. Odhalují tajemství ostrova, nacházejí stopy po těch, kteří tam byli před nimi, a objevují záhadné bunkry. Je mezi nimi lékař, uprchlý trestanec, podvodník, irácký vyšetřovatel, korejský pár, obézní výherce loterie a muž, kterého ostrov vyléčil z paraplegie. Pokud chtějí zůstat naživu, musí spolupracovat. Během pobytu na ostrově však zjišťují, že za každým rohem číhá nebezpečí a záhady a že ti, o nichž si mysleli, že jim mohou věřit, se možná obrátí proti nim. I hrdinové mají svá tajemství.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Ztracení hlavně v prvních sériích výborně klapali a diktovali prim v seriálovém světě. Jenže veškerá ta snaha být za každou cenu originální a šokovat diváky se postupem času tvůrcům vymstila. Vše začalo být příliš překombinované a matoucí. Samotné finále bylo pro mne obrovským zklamáním.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9.5
Tento seriál jsem zčal sledovat vlažně a v pohodě. Poté se české TV nějak nedohodly s produucentem a seriál zmizel z mého světa. A rok poté, co seriál skončil mě bůh ví proč napadlo, že se na to podívám od tačátku a to jsem něměl dělat :) Byl jsem celé večry a pár víkkendů doslova upoután na lůžko s tímto seriálem. Bylo to jako droga, ( ješě poslední a pak jdu spát ) často jsem vypínal v 5 ráno. 5% dolů dám za ukončení seriálů. Kdo viděl, tak ví, že konec zklamal spoustu lidí. Celkově musím dát 95%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Rozhodně je pravda, že se Ztraceni časem utrhli ze řetězu a taky je pravda, že tvůrci fanouškův v podstatě otevřeně lhali do očí, aby se vyhnuli vlastním slepým uličkám. Přesto jde o televizní událost, jaká nemá dodnes srovnání a vzrušení přicházející s každou novou epizodou je něco nepopsatelného - i když nezpochybnitelná kvalita prvních epizod se časem proměnila v ne moc dobře řízený cirkus.

Dodatečné informace

Původní název:
Lost (více)
  • Ztraceni
  • Lost
  • Nezvestní
Čeština:
Ztraceni je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch