Smallville

58%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Jsem milovník komiksové světa,ale tomuto seriálu jsem nikdy nepřišel na chuť. Superman je pro mne kultovní postava a sledovat ho jak se v mládí s Lexem Luthorem plácá po ramenou vážně nemám zapotřebí. Tohle středoškolské prostředí mu vyloženě nesedí,navíc je to natočeno jako teenage seriál kde postavy řeší samé naivní problémy.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Docela dobrý, jenom mě dost nudila nekonečná romantika a otravné "mám jí to řict, nemám jí to říct", které se řešilo neustále dokola a skoro nezbylo místo pro akci, kterou bych od Supermana čekal. Musím pochválit herce, kteří jsou na teenagerovský seriál dobří... Slyšel jsem, že v pozdějších řadách už je Smallville lepší, ale tak dlouho jsem ho sledovat nevydržel.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
Další nějaká slátanina supermana? Už toho bylo dost.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
no ta jedna hviezdička je dosť neobjektívna. smallville je po technickej a sem-tam i po obsahovej (občas slušný scenár, na seriál dobré špeciálne efekty, a miestami i dobré herecké výkony) stránke celkom dobrý, ale základný kameň úrazu spočíva v tom, že smallville nerešpektuje pôvodnú supermanovskú mytológiu. čo tam napr. robí lex luthor??? veď s tým sa superman prvý raz stretáva až v metropolise! prečo zažíva toľko dobrodružstiev??? v komixoch ani v pôvodných filmoch o nich nie je žiadna zmienka! proti lane langovej nič nemám, lebo tá v skutočnosti bola supermanovov prvou láskou. ako fanúšik komixov nemôžem inak:-((
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Pokud máte rádi Supermana a zajímalo vás jaké bylo jeho mládí, nebo zkrátka co všechno musel podstoupit než se stal tím nám známým superhrdinou, pak tento seriál je přímo pro Vás. Nebudu však lhát, není to nějak hluboce promyšlená věc, každou řadou sice graduje příběh a posiluje své schopnosti a dovednosti. Na druhou stranu epizody jsou točené stylem dobro vždy zvítězí a tak to může občas vypadat kýčovitě a klišovitě. Pokud pominete tento možný nedostatek, tak budete spokojeni.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Kvalita je jen ze začátku ale pak přeci film chytne ale trochu padá zamotanějším
  • herci
  • později chytne
  • nic velkého
  • příběh
Fanik
Fanik
3 066 bodů
6
Mladý superman. První série byly slabší ale pak se to zlepšilo.
KallEll
KallEll
1 587 bodů
3
No co dodat!! Já ani nemam slov!!! Oni úplně předělali postavu supermana. Nechápu to jak může někdo takhle hanobit komiksovou legendu, ani trochu nectí původní komiks - Lex Luthor a Clark Kent se znali už v mládí? Tohle je Beverly Hills 90210 v podobě Supermana :D:D