Gilmorova děvčata

73%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Gilmorky jsem měl vždy velmi rád. Svým konverzačním humorem byly něčím jiným než ostatní seriály. Dokázali všechny ty všední problémy řešit s takovým nadhledem a vtipem,že to bylo radost sledovat. Navíc městečko Stars Hollow je plné bizarních postav z čehož plyne spousta zábavných situací.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Nezvládl jsem se dodívat ani na jeden celý díl. Zkoušel jsem to několikrát, aby pochopil o co tam jde.. no o nic..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Nikdy jsem to pravidelněji nesledoval, ale vztah matka/dcera funguje docela obstojně - obě jsou sympaťačky. Že by to ale bylo nějaké terno, jak z některých komentářů vyplývá, to si nedokážu představit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Děsně mě tento seriál nudí trapnými štěky těch naivních děvčat.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Má to svoje kouzlo.. Za mě to určitě patří k tomu nejlepšímu, co kdy TV Nova vysílala, ačkoli dnes už můžeme jen smutně vzpomínat na tyhle zlatá léta. Není to úplně strhující seriál a rozhodně to není pro každého. Je to ale nesmírně pohodový a místy i opravdu silný. Sice se u toho nezasměji tolikrát, o kolik se scénář snaží, ale i tak si to užiji. Přiznám se, že když jsem viděl pár náhodných epizod, tak jsem si myslel, že jsou sestry vzhledem ke vztahu, jaký k sobě po většinu seriálu mají. 1. série - 75%, 2. série - 85%,
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
celkom slušný seriál, ktorý je avšak na môj vkus strašne, ale strašne ukecaný. skúste si niekedy všimnúť ako dlho hrdinovia vydržia mlčať, viac než 20 sekúnd to určite nie je! navyše scénaristka má asi v obľube q. tarantina pretože väčšina dialógov má taký tarantinovský nádych (rozhovor o melovi brooksovi a jeho filmoch, samozrejme rozhovory plynú bez vulgarít), niekedy sa jej podarý veľký vzor napodobniť niekedy (žial to je častejšie) nie.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9.5
Skvělý, vtipný a zčásti romantický seriál ze života dvou prakticky obyčejných žen, matky a dcery... Tento seriál přímo zbožňuji a nenechávám si ujít ani jeden díl. Rory, Lorelai, Emily, Richard či Dean s Jessem a Lukem... všechny tyto postavy jsou naprosto dokonale vytvořené a já s nimi ráda žiji v jejich světě...
kery-
kery-
3 671 bodů
0
Omlouvám se ale já jinak prostě nemůžu..Sdílím pokoj se sestrou která na seriál kouká už od dob co se poprvé objevil v televizi a ty tuny, ano opravdu TUNY neuvěřitelně trapných dialogů prostě nezvládnu hodnotit jinak..Když mám slabou chvilku dokonce se zamýšlím nad údělem překladatelů titulek - lituju jich..
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Jeden z těch povedených serialů můj vkus to opravdu není ale musim unat že je celkem poutavý o ňákých dílech opravdu chití ale upřímně pokud nemáte rádi takováto dramata a celkově románťáky tak toto si moc nezamilujete asi jako já.
  • příběh
  • celkový humor
  • postavy
  • nic moc nového
  • zezačátku nuda
guestka
guestka
2 304 bodů
6
1. řada vtipné 2. řada taky... ale pak? snobské holky a jejich "velké" problémy!