Lovci duchů

81%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Velmi dobrý hororový seriál,který mne však o svých kvalitách přesvědčil až v dalších řadách. Právě za ty první musím jít s hodnocením trochu níže. Jakoby se tvůrci teprve hledali a vlastně se rozmýšleli kam až tento příběh dvou bratrů chtějí vést. Po celou dobu si seriál drží dobrou atmosféru,dokáže budovat napětí a v pravou chvíli zařadit i vtipnou vložku.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Lovci duchů fungují, alespoň pro mě, jako dokonalá ukolébavka. Televizní formát bohužel nedovoluje budovat atmosféru skutečného děsu a až moc se tu řeší rodinné hodnoty, ale i tak je to ucházející. Prý v pozdějších řadách jde kvalita nahoru, ale o tom jsem se (bohužel?) nepřesvědčil.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Hororové, napínavé, koukatelné, perfektně natočené a hlavně to není nudné.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
8
Bráchové Winchesterové patří k tomu nejstabilnějšímu, co televizní seriály nabídly. Epizodní příběhy o lovu nějakého monstra, které je posouvají ve vlastních životech a ve vzájemném vztahu.. Miluji takový žánrový mix, který nachází balanc i mezi hororem a komedií. Samotné ústřední duo je po letech tak kultovní, že už neodmyslitelně oba herce navždy spojuje s projektem.. Skvělé je třeba to, jaké předobrazy jsou pro samotné epizodní příběhy, tedy báchorky a legend. I když samotný ústřední příběh tentokrát tolik nepohání celou sérii a spíše buduje budoucí linky, ale pro to se na to nedívám. /1. série/ - Z donucení najít svého tatíka musí rozkmotření bratři po letech oddělení spolupracovat. Že při své cestě najdou i svůj životní úděl možná nebyla náhoda. /2. série/ - Díky rychlému úmrtí jedné z hlavních postav se bratrům uvolní ruce a seriál má hned větší potenciál. --- 1. série - 75%. 2. série - 75%.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
V dětství jsem měl rád tu mytologii, ale jinak je to seriál bídných kvalit. Navíc se začne uměle natahovat a recyklovat, což vede k tomu, že se postavy jakoby nikam nedostávají. Seriál jsem kdysi v předpubertálním věku opustil v sedmé sérii. Dnes bych se nedostal ani přes jednu epizodu.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
Bratři Winchestrové v boji proti démonům, andělům, upírům, vlkodlakům či samotnému Luciferovi. Sledoval jsem od začátku až po konec 11 série. V seriálu zní rocková hudba od AC/DC a žánrově podobných kapel. Na konci každé série pak slyšíme Carry On Wayward Son od skupiny Kansas. Zpočátku jsou epizody ryze hororové, ale postupem času se to změní. Efekty jsou solidní a bitky záživné. Mezi bratry je zvláštní bratrské pouto a kdybych si měl vybrat, který je lepší, tak to nedokážu. Měl jsem vždycky oba stejně rád, neboť měli oba silné i slabší chvilky. Nejlepší série byla 3, kde byla blonďatá Ruby (Katie Cassidy). Dodnes si pomatuji scénu, kde jí hranolky a přitom svádí Sammyho. 3 Nejlepší epizody: Smolný den v Black Rock (zaječí packa), jiná realita a báchorky (Bla Bla Bla). Seriál jsem přestal sledovat, protože mne přestalo bavit, jak vždy ke konci série někdo zemře, aby na začátku další zázračně ožil. Tvůrce Eric Kripke to miluje, ale já už toho měl dost. Objektivně je zdejší hodnocení správné, tak i já za těch 11 sérii hodnotím vysoko. - 80%.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
8.5
Horor, rodinné pouto, vtip - Supernatural má vše a dokáže s tím pracovat jak žádný jiný seriál. Již deset let mě děsí, baví i napíná a já doufám, že mu to přinejmenším dalších deset let vydrží. Hvězdičku navíc za holt, který svým fanouškům každoročně vzdává!
psico
psico
1 671 bodů
9
Parádní sci-fi seriál. Teda alespoň v úvodu. Pak se začalo všelijak kombinovat v mnoha věcmi najednou a přestal se mi seriál líbit. Po dobu co honili žluto-okého démona ale měl seroš šmrc ... v dálších fázích kdy už Sam pil krev a Dean byl pořád reinkarnovaný už to bylo slabší ...
Senkys57
Senkys57
973 bodů
8
Už jsem asi viděl dost řad, abych to zhodnotil... Vůbec se nedivím, že to někdo považuje za oblíbený seriál, dokáže vybudovat velmi silný napětí, tím to prolożí nějakou vtipnou groteskou. Vybrali si dobrý herce, protože se na to každej z nich hodí/hodil a uměli to zahrát opravdu věrohodně. Každopádně jsou tam pasáže, který mě zas tak nebavily, někdy mi přijdou dost zbytečně natáhnutý díly, než se dohrabou k nějakýmu verdiktu... Chápu i lidi, kteří tenhle seriál nesnáší, ale nepřikláním se k nim, protože se mi to zkrátka líbí
Dzany
Dzany
408 bodů
9
Škoda, že mojí nejoblíenější postavu už oddělali. Castiel to ale jistí. Skvělý sci-fi seriál nabízející spoustu vychytralých a zábavných scénářů a zápletek.