Ghosts

79%
Ghosts
Ghosts
40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
40 minutý muzikál (klipem bych to už nenazýval) od krále popu. Jackson zde ukazuje své megalomanství a cit pro dokonalost. S každou scénou jde cítit láska k řemeslu a hudbě jako takové. Masky a speciální efekty vypadaly velmi dobře a příběh je jen okrajová záležitost.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Perfektní atrakce. Nemíněno jakkoliv špatně - opravdu svým způsobem vrchol videoklipového řemesla. Jen škoda, že samotná hudba mě naprosto nechytla a Michael vypadá strašidelněji, když vystupuje sám za sebe, než když dělá kostlivce. Stan Winston se ale vyznamenal, jak jen to v rámci objednávky šlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Ghosts (více)
  • USA Ghosts
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění