Babicovy dobroty

14%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0
Jirka Babica a jeho kulinářský um. Popravdě já mám tedy o dost radši pořad Ano šéfe se Zdendou Pohlreichem. Vím je to jako míchat jablka s hruškami,ale z tohoto souboje vychází prostě jako vítěz Pohlreich. Přece jen to co tam kolikrát Babica předvádí má do vaření opravdu daleko.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Kultovní tvůrce jídel - který udělá guláš i z čínských nudliček, Zábavnost neohodnotitelná :)
Fingon
16 886 bodů
4
"Nezapomeň šlapat. Tady je to zvykem. Holt Valaši."
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
2
Jako kuchařský sitcom je více než výborné. Ale představa že podle toho vařím...
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
"Když nemáte kečup, dejte tam hořčici." Když nemáte Babicu dejte tam brambor - chápete smysl? Ne? Já taky ne, proto odpad. 0%
bidlobox
3 802 bodů
3
Máme tu Babicu a Pohlreicha. Vždycky si kladu otázku jestli si ti dva můžou vůbec konkurovat, protože každej je z ouplně jinýho těsta. Dejme tomu že Pohlreich je z odpalovanýho těsta a Babica z plundrovýho. Nebo spíš mandlovýho. No nevím jestli bych je po upečení dal vedle sebe na sváteční tabuli. Takže je otázka který si vybrat. Záleží pochopitelně na individuelní chuti, já se kloním k tomu odpalu. (No ale když mě honí mlsná, zajdu do cukrárny na mandlový.)
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
0
tohle není pořad o vaření, tohle je pořad o tom, jak divákovy, doslova, nasrat do talíře, usmívat se u toho jako bilionkrát použitá guma a předstírat že jde o ten nejchutnější krmi všech krmí. ne, není! chcete-li se kouknout na pořad ve kterém je skutečný kuchař, který skutečně vařit pro lidi, sledujte show jamieho olivera. nejenže je skutečný talent a hvězda ale je i sympatickej a hezkej.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
0
Když nemáte ethanol, tak tam dejte methanol. Babica je skutečným a jediným vyníkem methanolové kauzy v čr, ptz zadržení se zjevě řídili jeho radami o nahrazování původních ingrediencí za levnější, aby si to mohli doma udělat i normální lidi.