Kouzelníci z Waverly

56%
Kouzelníci z Waverly
Plakát traileru
Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly!




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Tento seriál,ač se to nemusí podle hodnocení zdát patří k tomu nejlepšímu na Disney Chanell. V hlavní roli se zde objevuje mladá Selena Gomes a sympatický herec vedlejších rolí David DeLuise. Seriál má aspoň nějaký příběh a epizody na sebe navazují. Humor je častokrát příjemný a nenucený. Za mne spokojenost.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
....Everithing iz mop....what is sims?... ,alebo tak nejako som si to ako mladší spieval. Áno je pravda ,že seriál je dosť podpriemeený a jediná vec ,čo ho zachraňuje je Selena Gomez ,no ja kvôli nostalgii nie som schopný hodnotenie zhoršiť. Na to ,aby ste pochopili ,prečo mám ten seriál tak rád by ste museli vyrastať v dobe keď akurát zrušili Jetix ,nemecké kanály neboli preložené a v strednej európe nebolo nič iné len Disney Channel. ....Moje osobné Guilty Pleasure ,ktoré doteraz milujem.
dadoool
dadoool
407 bodů
2.5
Naprostá ptákovina o sourozencích, kteří musí dát zpátky dohromady svoje rodiče, jinak zmizí navždy :O. Alex je vším otrávená, ale pak je najednou zase milá a všechny miluje, no co k tomu říct, klasické Disney pro děti se šťastným koncem. Ale jako oddychovka docela dobrý :D

Dodatečné informace

Původní název:
Die Zauberer vom Waverly Place (více)
  • USA Kouzelníci z Waverly
  • USA Die Zauberer vom Waverly Place
  • USA Disney Die Zauberer vom Waverly Place
  • USA Disney Wizards
  • USA The Amazing Hannigans
  • USA The Amazing O'Malleys
  • USA Wizards of Waverly Place
Země původu:
USA
Čeština:
Kouzelníci z Waverly je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch