Jmenuju se Earl

79%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
Jmenuju se Earl je pro mně seriálem roku 2005. Takové množství skvěle napsaných postav a hlavně skvělý Casting ať už hlavních rolí jako Jason Lee v roli Earla až po menší postavy jako byl Earlův otec Beau Bridges. Seriál celou tu dobu provází takový kladný náboj a příjemný smysl pro humor. Jen škoda,že byl seriál ukončen a my se nedočkali pořádného finále.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Docela pěkný seriál na zabitá dlouhé chvíle a nepravidelné sledování, ale děj je vystavěn na moc banální zápletce a po druhé sérii už celek začíná udit a "trapčit". Proto přestávám sledovat, abych mohl zachovat čtyři hvězdy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Po dlouhé době opět další suprový seriál co je skutečně sledovatelný a dost dobře vtipný a zábavný.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
vazne prijemne vtipny serial i ked neserviruje jeden neskutocny gag za druhym, so skvelym jasonom leem v ulohe absolutneho losera a skveleho reprezetanta pojmu white trash. a kto by to bol povedal ze postavu jeho pomalsieho brata stvarnil ten isty herec, ktory hral tlsteho nacka z kultu hakoveho kriza!:-)
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
8
Tak tomuhle seriálu jsem přicházel na chuť postupně. V začátku mě moc nebavil, ale rapidně se to zlepšilo. Postavy jsou brutální. Všichni tam pronášej dobrý hlášky. Herecky dobrý - hlavní pětice až překvapivě, hosté vždy překvapí (Jane Seymourová, Beau Bridges, Ribisi, Chloë Grace Moretzová, Glover, Favreau, Juliette Lewisová, Kapoor, Slater, Leguizamo, Burt Reynolds, Craig T. Nelson, Marlee Matlinová, Foster, Rapaport, Green, Roseanne Barrová, Astin, Olyphant, ...). Spokojenejch 80 %
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Jeden z nejlepších a nejorignálnějších komediálních seriálů (sticomů), který má jednu jedinou chybu. A tou jedinou chybou je to, že byl předčasně ukončen. Samozřejmě má i několik dalších chyb, ale ty jsou tak zanedbatelné a zastíněné humornými scénami, gagy a i několika "vhlavněutkvijejících" hlášek, že jsou napsrosto postradatelné a ihned na ně zapomenete. Největšími výhodami je každopádně herecké obsazení, které mělo ještě větší výhodu v tom, že jim tvůrci napsali jejich postavy tak geniálně, že ikdyž jsou vesměs všichni dá se říct záporné postavy, tak jsou maximálně sympatičtí a pro mě především Crabman a Joy. Další výhodou je, že seriál není omezen jen do ateliéru, protože většina částí se odehrává v přirozeném prostředí, což se jestli se zde můžeme bavit o sitcomu, není typické. Skvělá hudba je jen třešnička na dortu tohoto skvělého sitcomu, který se sice všem nevryje pod kůži, ale mě chytil a už nepustil (sledování je hodně nakažlivé) a ikdyž ve 4. řadě seriál některými částmi už ztrácel dech, tak to na ukončení rozhodně nebylo a je to veliká škoda.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Earl je naprostej borec, jeho debilní brácha vás donutí se smát ať chcete nebo ne a Pressly je ohromě sexy! 92%
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
8.5
Vyborny serial, skoda ze nedoslo k uplnemu vyskrtani seznamu...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Karma!!! No jo, tomuhle se těžko přichází na chuť a občas pořád ještě nevím, jestli to není spíš nechutné, ale mám ty dva trumbery a postavy okolo nich docela v oblibě. Některý ty příběhy jsou fakt neuvěřitelný a člověk nestačí valit bulvy, co tam ti dva zase vyvádějí, ale jo, tohle se docela povedlo.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
10
Situační komedie s těmi největšími burany v největším prdelákově Ameriky. Dežota, kterého za špatné chování smetla karma, si udělá seznam špatností, nebo taky nazývaném Kristově nákupním seznamu, a postupem času se ho snaži odškrtat celý (což, bohužel nesplní). Abych řekl pravdu, seriál který jsem si po stupem času dost oblíbil, i když úplně s nejhorším koncem, který může mít nějaký dobrý seriál. Všední postavičky si na hned oblíbíte. Knírače Earla, debílka Randyho nebo blonďatou megeru Joy. Mezi ty nejlepší díly zaručeně patří třeba speciální epizody o Dernellovi alias "Krabákovi", nebo jak se točí akční céčkové filmy, až po kdy Earl musí při několika dní stihnout návštěvu ve vězení. Sranda, jak když si někdo usere. Smithovka hadr.. Ten, kdo říká, že smích je nejlepší lék, nikdy neměl kapavku.