Kancl

87%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Americká verze Kanclu je úplná zbytečnost,která vznikla snad jen z důvodu,že Američané jsou líní sledovat cokoliv co nevznikli v jejich končinách. První série je navíc celá obšlehnutá od původní verze. Steve Carell nedosahuje kvalit Rickyho Gervaise a na výsledku je to dost znát. Navíc mi sám o sobě nesedí styl jakým je Kancl točený.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Nevím, příjde mi to takové humorně trapné.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Steve Carell jako "náhrada" Rickyho Gervaise? To je lepší vtip, než celý tenhle nudný seriál. Občas by se měla Amerika nejdřív zamyslet, než něco zkopíruje.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
8
Myslel jsem, že jsem jako Jim, ale čím dál tím víc se vidím jako Stanley.
kubas369
4 086 bodů
10
9/10. Naprostá srdcovka s emocionálně uspokojivým koncem. I když objektivně musím uznat, že to má svoje slabá místa je to neuvěřitelně vtipné a každý kdo alespoň chvíli dělal v kanceláři bude mít takový ten pocit, že i když je to každou řadou ujetější tak mu je to tak nějak povědomé. Protože vztahy na pracovišti jsou naprosto uvěřitelné. Bohužel se produkci nepovedlo nikdy nahradit odchod Steve Carella. Další mínus pro mě byla postava Eda Helmse, která byla postupem času tak neuvěřitelně otravná až mě to začalo vytáčet
Atchyroz
3 399 bodů
10
That´s what she said. The Office je naprosto legendární a unikátní sitcom se spoustou typických charakteristik a hromadou charismatických postav. Už jen samotný styl natočení je naprosto skvělý, kdy je celý seriál natáčen jako dokument o dění v samotném kanclu společnosti Dunder Mifflin. Humor, který jinde nemá obdoby, si vůbec s ničím nebere servítky a neskutečně vtipně si hraje s rasismem či feminismem, což by dnes již natočit nešlo. Alespoň ne v takové podobě. Nosnou postavou seriálu je bezesporu Michael Scott ztvárněný Stevem Carellem, který je asi nehorším šéfem na světě, ale i tak mu po celou dobu seriálu fandíte a nepřestává být vtipný až do konce. Postav se tu za celou dobu vystřídá mnoho a je neuvěřitelné, že i sebevíc vedlejší postava zde dostává dostatek prostoru vyniknout a pobavit. Asi úplně nejvíc je na Kanclu nekonečná válka mezi Jimem a Dwightem, které hrají John Krasinski a Rainn Wilson. Jejich věčné popichování a zejména Jimovy pranky se neomrzí snad nikdy a některé z nich jsou dnes již legendární. Výborně se zde pracuje s trapnohumorem, je tu jedna hláška za druhou, řada nesmírně zábavných momentů a nepřeberné množství dnes již legendárních memů. Nezapomíná se tu ani na emoce. Například některá loučení s postavami či samotný finální díl jsou naprosto parádní a dokáží diváka neskutečně dojmout. Mě osobně Kancl hrozně moc bavil, a i když mu v posledních dvou sériích postupně docházel dech, tak mu to po fenomenálním konci dokážu odpustit, protože tohle je opravdu kultovní záležitost, která stojí za vidění.
Evah
Evah
2 128 bodů
10
Naprosto skvělý sitcom, který se s novějšími sériemi ještě zlepšil. I postavy, které ze začátku nesnášíte si časem oblíbíte. Nenechte se odradit tím, že se jedná o trochu starší seriál, i nyní se dobře bavím.
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Pam, pam, paaam.
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
10
Nejlepší komediální seriál vůbec, někdo může tvrdit opak, ale mě nikdo nepřesvědčí. Tolik zabávy jsem dlouho nezažil, absurdity je až požehnaně, ale ten neskutečný vývoj postav je k nezaplacení. Nemám oblíbené postavy, jelikož jsou výborné všechny (dobře zahrané i napsané). Děkuji tvůrcům za prvotřídní dokument, co jsem mohl shlédnout.