Otec a otec

70%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Druhá v řadě z trojice snímků ve spolupráci Veber, Richard, Depardieu. A je to další výtvor který nestárne a stále i po tolika letech dokáže pobavit. Oba představitelé tu ztvárnili to, co jim jde nejlépe. Depardieu tvrďáka, který nemá k ráně daleko, a Richard ztřeštěnce a smolaře. Oba jsou zneužiti ženou, která s oběma měla kdysi vztah, k nalezení jejich údajného společného syna. Když zjistí, že ten údajný syn je jedna a tatáž osoba, spojí své síly a pustí se do pátrání společně. Zápletka je originální, dobrodružná i zábavná. Povedená klasika, která si zaslouží své místo.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Typická komedie Francise Vebera, tedy buddy movie nesourodé dvojice, z nichž jeden je blb a hňup a druhý je blb, který dokáže rozpoutat téměř třetí světovou. V tomto případě je rozbuškou útěk z domova šestnáctiletého mladíka, jehož zoufalá matka nechá hledat muži, s kterými před lety chodila a jež by mohli být chlapcovými otci. Některé jednotlivosti jsou geniální, tempo trošku vázne, ale vidět se to určitě dá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Pěkný film co nemá chybu. Roztržitý Richard a vyrovnaný Depardieu jako ideální dvojice k pobavení. A že to stojí za to.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Vebera mám rád a kdykoliv si k sobě přizval Richarda s Depardieum, věděl jsem, že se bude na co dívat. Jen když zkrátka točíte mistrné filmy, tak ty skvělé vedle těch mistrných budou vždycky stát vzadu a to se děje zde.