Joey

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Joey je natolik silný charakter,že v pohodě utáhl i svůj vlastní sitcom. Dostal k sobě nové postavy a prostředí,které mu vcelku sedlo. Humor je trochu odlišný než v přátelích,ale to není vůbec na škodu. Přece jen chtěl Joey vystoupit z toho stínu. Každá epizoda je velmi zábavná a většina gagu vychází z Joeyho hlouposti.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Náš trapný Joey.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Vtipnej sitcom, s Joey z přátel v hlavní roli, ale zde už bez ostatních přátel, sice se snaží, ale na přátele to rozhodně nemá ani v nejmenším, sice se obklopil skvělou partou lidí, kteří dokáží pobavit taktéž jako staří známí z přátel, ale není to už takový ten nenucený humor, který působil reálně jako v přátelích, zde se mi to zdálo vše občas nucené, přehnané a občas i strašně hloupé, dal bych i více, protože svůj úkol to splňuje, škoda jen toho, že to má něco společného s přáteli, což kazí i celkový dojem.
Miller
Miller
2 220 bodů
6
Dva a půl chlapa s dva a půl krát méně vtipu
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
5
Hodně průměrný možná i podprůměrný seriál se snaží ještě něco vymáčknout z Přátel a tento seriál se také snaží uspokojit fanoušky kterým vadil jak Joey v přátelích skončil.