Complete Savages

65%
Complete Savages
Complete Savages
Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Chlapi sobě jak zní český název je komediální sitcom na kterém se jako režisér podílel Mel Gibson. Viděl jsem pár dílu na Prima Cool kde ho vysílali,ale moc mne neoslovil. Tato chlapská rodinka občas pobaví,ale spíše jen vyvolá mírný úsměv na rtech. Jako celek to není moc originální,ale to je jen málo který sitcom.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Nesnáším sitcomy... Jsou samozřejmě výjimky, ale obecně se mi tenhle žánr hnusí. Tohle je čistá ukázka proč. Hloupé, nevtipné, otravné, neoriginální. I za těch pár dílů se mi to stihlo naprosto znechutit.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělý seriál! Na scénu s umělym dýcháním nikdy nezapomenu xD Ten díl jsem viděl před rokem a pořád, když si na tu scénu zpomenu, tak se musim smát. 85% bohužel na top seriály to nemá, takže na 5 ´* nejdu.

Dodatečné informace

Původní název:
Complete Savages (více)
  • USA Complete Savages
  • USA Kuusi miestä ja kaaos
  • USA La familia salvaje
  • USA Les sauvages
  • USA Rém rendetlen család
  • USA Savages
  • USA Ta diaolakia
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění